Ολίβια Γουάιλντ: «Στα μαχαίρια» με τη Φλόρενς Πιου στο σετ του «Don't Worry Darling»

Ολίβια Γουάιλντ: «Στα μαχαίρια» με τη Φλόρενς Πιου στο σετ του «Don't Worry Darling»

Οι σχέσεις μεταξύ των δυο γυναικών είναι τεταμένες από την πρώτη μέρα που γυρίστηκε η ταινία

florence-pugh-olivia-wilde-arthrou
Η Ολίβια Γουάιλντ παρόλο που έκανε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο ντεμπούτο το 2019 με την ταινία της «Booksmart», το νέο της εγχείρημα με τίτλο «Don't Worry Darling», φαίνεται πως οδηγείται από ναυάγιο σε ναυάγιο.

Τα αλλεπάλληλα προβλήματα ξεκίνησαν από την αποχώρηση του ηθοποιού Σάια Λαμπέφ, του οποίου τον ρόλο ανέλαβε τελικά ο Χάρι Στάιλς. Μάλιστα ακόμα και μέχρι αυτή τη στιγμή, Ολίβια Γουάιλντ και Λαμπέφ μεταφέρουν διαφορετικές πληροφορίες, σε ότι έχει να κάνει με την «άτακτη» αποχώρηση του ηθοποιού από το σετ.

Μετά το viral φτύσιμο του Χάρι Στάιλς στον Κρις Πάιν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου παραβρέθηκαν με αφορμή την ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστούν, ένας ακόμα καβγάς ήρθε για να φέρει και πάλι το «Don't Worry Darling» στην επικαιρότητα.

Εδώ και αρκετό καιρό στα «πηγαδάκια» του Χόλιγουντ, ακούγεται πως επικρατεί διαμάχη ανάμεσα στην Ολίβια Γουάιλντ και τη Φλόρενς Πιου, καθώς η δεύτερη δεν βοήθησε στην προώθηση της ταινίας. Μάλιστα αυτή ακριβώς η διαμάχη, ήταν που οδήγησε τον Σταίλς στο περιβόητο φτύσιμο, αφού ο τραγουδιστής «έπιασε» τον Κρις Πάιν να διατηρεί φιλική στάση, απέναντι στην... εχθρό της αγαπημένης συντρόφου του και σκηνοθέτιδας.
Κλείσιμο

Πληροφόριες επισημαίνουν ότι η Φλόρενς Πιου είχε εκφράσει τη δυσφορία της απέναντι στην παραγωγή και μάλιστα χαρακτήρισε αντιεπαγγελματική τη συνεργασία. Αυτό διαφαίνεται και από το γεγονός ότι μετά την κυκλοφορία της ταινίας, οι περισσότεροι από τους κριτικούς κινηματογράφου, αποδοκίμασαν το «Don't Worry Darling» και υπήρξαν αιχμηροί σε ότι έχει να κάνει με τις ερμηνείες των ηθοποιών, κάτι που πυροδότησε εκ νέου την κόντρα των δύο κυριών.

Σύμφωνα με το Page Six και με τις αποκαλύψεις που έφερε στο φως άνθρωπος από την παραγωγή της ταινίας, η σκηνοθέτιδα και η ηθοποιός είχα τσακώθει πολύ άσχημα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η Πιου ήταν θυμωμένη με την Γουάιλντ, επειδή τον Ιανουάριο του 2021 έκαναν πολύωρα γυρίσματα και αυτό την έκανε να νιώθει ότι χάνει ώρες από τη ζωή της.

Σε αυτή την «έκρηξη» της Φλόρενς Πιου, ήρθε να προστεθεί και το γεγονός, πως η Γουάιλντ ήταν απούσα από το σετ τις περισσότερες φορές. Η πηγή που έδωσε τις παραπάνω πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι οι απουσίες της Ολίβια Γουάλιντ που σκηνοθετούσε την ταινία, ήταν αποτέλεσμα της ερωτικής σχέσης της με τον Χάρι Στάιλς. Μάλιστα οι ισχυρισμοί ότι η σκηνοθέτιδα και ο ποπ σταρ εξαφανίζονταν συχνά, επιβεβαιώθηκαν και από άλλα πρόσωπα της παραγωγής.

Αυτό είναι κυρίως που εξόργισε τη Φλόρενς Πιου, η οποία έκρινε ότι η Γουάιλντ δεν κατάφερε να συμπεριφερθεί επαγγελματικά και με αφορμή αυτή την αντιεπαγγελματική στάση, βρήκε την τέλεια δικαιολογία, για να μη δηλώνει το παρόν στις εκδηλώσεις προώθησης της ταινίας. 

Ειδήσεις σήμερα:

Επιστράτευση-παρωδία: Ηλικιωμένοι έφεδροι, μαίες και σάπια καλάσνικοφ για το Ντονμπάς

Νεκρός μετά από καυγά σε παμπ ο θρύλος του σερφ Κρις Ντέιβιντσον

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έρχονται μηνύσεις, δεν θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί ξεφτίλες»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης