Τάιλερ Πέρι για πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: «Αυτή η αγάπη ξεπερνάει τη φαντασία μου»

Τάιλερ Πέρι για πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: «Αυτή η αγάπη ξεπερνάει τη φαντασία μου»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία του με το ζευγάρι, αμέσως μόλις έφυγαν από το Μπάκιγχαμ και δήλωσε πως «η αγάπη τους ήταν που τον ενέπνευσε να κάνει το οτιδήποτε για να τους βοηθήσει στη νέα τους ζωή»

tyler-perry
Για τη γνωριμία του με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ μίλησε ο Τάιλερ Πέρι.

Ο ηθοποιός ήταν αυτός που παραχώρησε στο ζευγάρι την κατοικία, που ζουν τώρα στην Καλιφόρνια και τους υποδέχτηκε πρώτος, μετά την «έξοδό» τους από το Μπάκιγχαμ.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Today», ο Τάιλερ Πέρι μίλησε για το πολυσυζητημένο ζεύγος και ανέφερε πως «δεν έχει δει ξανά τέτοια αγάπη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους».

«Αυτό που ξέρω για αυτούς τους δύο, το οποίο εύχομαι να γνώριζε και ο υπόλοιπος κόσμος είναι το πόσο πολύ αγαπιούνται», είπε ο Τάιλερ Πέρι.

Όπως είπε στη συνέχεια, αυτό το πάθος που είδε μεταξύ των δύο ήταν και αυτό που τον ενέπνευσε να κάνει το οτιδήποτε για να τους βοηθήσει στη νέα τους ζωή.

Τόνισε μάλιστα, πως δεν τον ενδιαφέρει να βρει σύντροφο, αν δεν μπορεί να του προσφέρει αυτό ακριβώς που έχουν μεταξύ τους ο Χάρι και η Μέγκαν.

«Το ήξερα ότι υπάρχουν όμορφες ανθρώπινες σχέσεις, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι μπορούν να είναι τόσο καλές. Σε τέτοιο βαθμό. Αυτή η αγάπη ξεπερνάει τη φαντασία μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

shutterstock_1559827334
Φωτογραφία: Shutterstock
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Cut, η Μέγκαν Μαρκλ είχε μιλήσει κι εκείνη για τον Τάιλερ Πέρι και δήλωσε πως δεν τον γνώριζε, μέχρι να τον συναντήσουν στην Καλιφόρνια, για να δουν το σπίτι όπου σχεδίαζαν να μείνουν. «Είναι πιο εύκολο να πεις την ιστορία της ζωής σου σε έναν άγνωστο, παρά σε κάποιον που έχεις πολύ κοντά σου», είχε πει.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Αθώος δήλωσε ο Φουρθιώτης για τις «στημένες» επιθέσεις στο σπίτι του, μίλησε για «σενάριο» των αστυνομικών

Βίντεο: Ο γιος του Μπάιντεν κάνει νεροτσουλήθρα γυμνός και διασκεδάζει με πόρνες

Με μεσολάβηση Αμπράμοβιτς απελευθερώθηκαν οι Βρετανοί αιχμάλωτοι των Ρώσων – Η «βασιλική» πτήση με ιδιωτικό τζετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης