Αιμίλιος Χειλάκης και Αθηνά Μαξίμου: Το πρώτο φιλί το δώσαμε στο γλυπτό του δρομέα

Αιμίλιος Χειλάκης και Αθηνά Μαξίμου: Το πρώτο φιλί το δώσαμε στο γλυπτό του δρομέα

Το ζευγάρι μίλησε σε συνέντευξη για τα 18 χρόνια της κοινής τους πορείας - Δείτε το βίντεο

Cheilakis-Maksiomou
Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου σε μία κοινή του συνέντευξη μίλησαν για τα 18 χρόνια της κοινής τους πορείας. Στην κάμερα τις εκπομπής «Πάμε Δανάη» οι δύο ηθοποιοί σχολίασαν ανοιχτά τη δημόσια κριτική που έχουν δεχθεί, αλλά και τις προδοσίες ορισμένων συναδέλφων τους.

«Είμαστε μαζί 18 χρόνια, ακόμη και οι στιγμές που ήταν “αιχμηρές”, πολύπλοκες ή βασανιστικές, ήταν με γλύκα καμωμένα. Στα δύσκολά μας δεν μισήσαμε ο ένας τον άλλον» ανέφεραν.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μια θεατρική παράσταση, ενώ το πρώτο ραντεβού αλλά και φιλί δόθηκε στο γλυπτό του δρομέα: «Εκεί δώσαμε το πρώτο μας φιλί και νιώσαμε ότι έγινε ένα cut από την πραγματικότητα» περιγράφει η Αθηνά Μαξίμου.

Σε συνέχεια της συνέντευξής τους ανέφεραν πως: «Το θέμα είναι πώς μένει κανείς σε μια σχέση όταν τα πράγματα δεν είναι υπέροχα όπως την πρώτη φορά. Όποτε οι τόνοι υψώνονται μεταξύ μας θα πεταχτεί μία ατάκα και λύνεται το σύστημα γιατί βάζουμε τα γέλια».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ανέφερε επίσης για την παράσταση με την οποία έκαναν περιοδεία το καλοκαίρι: «Η “Μήδεια” ανήκει στο πλαίσιο μιας έρευνας που κάναμε για το πώς συμπεριφέρεται το κοινωνικό σύνολο στον ξένο, αλλά και στη γυναίκα. Δεν μπορεί να δολοφονούνται άνθρωποι επειδή ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο φύλο και θεωρούνται αδύναμοι», ενώ η Αθηνά Μαξίμου πρόσθεσε: «Ακόμη και ο χειρότερος εγκληματίας έχει περιοχές καλοσύνης, το θέμα είναι εμείς τι επιλέγουμε να κοιτάξουμε στον κάθε άνθρωπο».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στο κομμάτι προσωπικών επιθέσεων που έχει δεχθεί, τις οποίες επέλεξε να μη συνεχίσει: «Δέχτηκα επιθέσεις που επέλεξα να μην συνεχίσω κι έτσι έμειναν να πετιούνται τα κόπρανα στον ανεμιστήρα, ξέρω ότι θα πάνε παντού, αλλά έσβησα τον ανεμιστήραΤο πιο άδικο που μου έχει συμβεί είναι να μου πουν εξαιρετικά λόγια για κάτι που ήξερα ότι δεν είχα κάνει καλά και σκέφτηκα ότι αυτό είναι πολύ άδικο. Επειδή έπεσα θύμα δημόσιας κριτικής τώρα πλέον λέω ότι “έχετε τη γνώμη σας, αφήστε να δούμε τι θα γίνει, τη γνώμη μου θα την πω ξανά εκεί που πρέπει”».

Ερωτώμενοι για το πώς αντιδρούν όταν οι συνάδελφοι μιλούν άσχημα για εκείνους, η Αθηνά Μαξίμου λέει πως τα πρώτα δευτερόλεπτα στεναχωριέται, ύστερα όμως σκέφτεται πως δεν είναι προσωπικό, είναι δικό του θέμα.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmuapaud0idd)


Ειδήσεις σήμερα:

Στα 350 ευρώ το επίδομα θέρμανσης - Ενίσχυση 250 ευρώ σε 2,3 εκατομμύρια πολίτες


Λήστεψαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες το κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου

Η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι ανακατέλαβε «πάνω από 20 τοποθεσίες» μέσα σε ένα 24ωρο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης