Αθηνά Μαξίμου - Αιμίλιος Χειλάκης: «Μιλούσαμε όλο το βράδυ στον πληθυντικό και το πρωί δώσαμε το πρώτο ραντεβού»

Αθηνά Μαξίμου - Αιμίλιος Χειλάκης: «Μιλούσαμε όλο το βράδυ στον πληθυντικό και το πρωί δώσαμε το πρώτο ραντεβού»

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου», είπε η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο από την κοινή τηλεοπτική τους συνέντευξη

αιμιλιοςαθηνα__1_
Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησαν για το πώς κανονίστηκε το πρώτο τους ραντεβού, ενώ αποκάλυψαν πώς καταφέρνουν να είναι μαζί για 18 ολόκληρα χρόνια.

Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομή «Κυψέλη», όπου αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης παραδέχτηκε, πως δεν θα ήθελε ποτέ να γίνει δάσκαλος υποκριτικής και ότι προτιμά τη σκηνοθεσία.

Στην πορεία, οι δυο τους μίλησαν για το τι ξεχωρίζει ο ένας στον άλλον και τα χαρακτηριστικά που τους έλκουν. «Ένας άνθρωπος αρχοντικός, με ευγένεια, δε κρύβεται, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι ψεύτικο από την Αθηνά. Γι' αυτό και με έχει κάνει πιο αληθινό», δήλωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Ο Αιμίλιος είναι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος, έχει στόχους, ονειρεύεται και θέλει τόσο πολύ να το κάνει. Τον θαυμάζω πάρα πολύ για τον τρόπο που έχει προχωρήσει», είπε με τη σειρά της η Αθηνά Μαξίμου .

Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι δύο ηθοποιοί αποκάλυψαν, τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν, με την Αθηνά Μαξίμου να αποκαλύπτει το πρώο τους ραντεβού, το οποίο κανόνισαν, έξω από τον «Δρομέα» στο κέντρο της Αθήνας.

«Όταν συναντηθήκαμε και ήρθε να δει μια παράσταση εγώ δεν τον ήξερα. Καθώς έπαιζα άκουσα ένα γέλιο. Είπα "Αυτό είναι το γέλιο του Αιμίλιου Χειλάκη". Μετά τελείωσε η παράσταση βγήκαμε με το θίασο για φαγητό, ήρθε και ο Αιμίλιος. Κάπου στις 3 η ώρα το ξημέρωμα ξεκίνησε μία συνομιλία με μηνύματα η οποία κράτησε μέχρι τις 7 το πρωί και μάλιστα μιλούσαμε στον πληθυντικό. Κάποια στιγμή στις 9, ο Αιμίλιος πήρε τηλέφωνο και δώσαμε ραντεβού στον "Δρομέα" . Εντάξει αυτό το ραντεβού δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ήταν σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος», είπε συγκεκριμένα η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl3eexdd1iep)


Ειδήσεις σήμερα:

Δύο έμποροι ναρκωτικών συνελήφθησαν στο κέντρο της Αθήνας - Κατασχέθηκαν ένα κιλό κοκαΐνης και 6 κιλά κάνναβης

«Persona non grata» η κωμικός Τσέλσι Χάντλερ σε γυμνάσιο του Νιου Τζέρσεϊ, επειδή είχε κάνει τρεις αμβλώσεις

Ψηφίστηκε από τη Βουλή η τροπολογία για το Fuel Pass 2 - Σταϊκούρας: Ποιοι είναι επιλέξιμοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης