Χρήστος Πλαΐνης: «Δεν μου κάνει αίσθηση να δω συνάδελφο με χειροπέδες»

Χρήστος Πλαΐνης: «Δεν μου κάνει αίσθηση να δω συνάδελφο με χειροπέδες»

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών» και αναφέρθηκε επίσης,  στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος

plainis
Συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Πλαΐνης και αναφέρθηκε στον ρόλο του στη νέα σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών», αλλά και τις παραβατικές συμπεριφορές που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος.

Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον «Μάρκο Γιαννόπουλο», τον λογιστή της εποχής, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη σειρά, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την πλοκή.

«Είναι μια δραματική, αλλά με κωμικές ανάσες σειρά. Ξεκινά με μία δολοφονία και από εκεί και πέρα αρχίζουν να μπλέκονται διάφορα πράγματα. Είναι διάφοροι χαρακτήρες με έρωτες, πάθη και έντονα συναισθήματα», είπε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn09vr7i6p35)

Κλείσιμο
Όπως είπε στη συνέχεια, η συγκεκριμένη εποχή, στην οποία τοποθετείται χρονολογικά η σειρά ταιριάζει πολύ στην αισθητική του. «Γενικά, μου αρέσει πολύ η Ελλάδα από το '50 έως το '70. Νιώθω πολύ οικεία, πολύ όμορφα όταν κάνω τέτοιες δουλειές. Το παρελθόν αυτό έχει μια άλλη μυρωδιά, μια άλλη συνθήκη», δήλωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις παραβατικές συμπεριφορές που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος. «Όταν υπάρχει παραβατική συμπεριφορά, πρέπει ο καθένας να κάτσει στο σκαμνί, να απολογηθεί, να πει την άποψή του και από εκεί και πέρα να κριθεί ανάλογα από τη δικαιοσύνη. Δεν μου κάνει αίσθηση να δω συνάδελφο με χειροπέδες», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn09uc5rvsld)


Ειδήσεις σήμερα:

Με ενστάσεις ξεκίνησε η δίκη Παπαγγελόπουλου -Τουλουπάκη για τη Novartis

Έλενα Χαραλαμπούδη: Η πιο viral μαμά


Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συμφώνησε να βάλει τέλος στη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης