Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αποκάλυψε ποιοι είναι οι ηθοποιοί που έχουν λάβει αγωγή από τον σκηνοθέτη.
«Έχουμε λάβει και η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Ψαρράς και εγώ μια αγωγή, με την οποία μας ζητά κάποια υπέρογκα ποσά, επειδή υποτίθεται ότι τον έχουμε συκοφαντήσει. Αυτή η αγωγή έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Και οι δύο πλευρές έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους κι αυτό το πράγμα προχωράει έτσι. Κι επίσης, εγώ έχω λάβει δύο μηνύσεις, η μία υποτίθεται ότι είναι για ψευδομαρτυρία. Την άλλη την έμαθα από τα Μέσα, δεν έχω λάβει καμιά από τις δύο».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn08hl30uxgx)
Τέλος, ανέφερε πως δεν έχει πρόθεση να προχωρήσει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Αντιθέτως, σκοπεύει να καταθέσει ενώπιον του Δικαστηρίου.
«Από τη δική μου πλευρά δεν υπάρχει πρόθεση για εξωδικαστικό συμβιβασμό. Εγώ θα πάω στο δικαστήριο και θα τα καταθέσω όλα. Ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη μπροστά μου. Οφείλω να καταθέσω την αλήθεια και αυτό θα κάνω», δήλωσε κλείνοντας.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.