Γιώργος Αμούτζας: «Ο Νικηφόρος θα έρθει κοντά στο να βάψει τα χέρια του με αίμα»

Γιώργος Αμούτζας: «Ο Νικηφόρος θα έρθει κοντά στο να βάψει τα χέρια του με αίμα»

«Γυρίζουμε σκηνές κάπως προς βεντέτα» αποκάλυψε ο ηθοποιός για τη νέα σεζόν του «Σασμού»

Amoutzas_cleanup__1_
Ο Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του «Νικηφόρου» στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Σασμός», σε μια συνέντευξη του αναφέρθηκε στη νέα σεζόν της τηλεοπτικής σειράς. Ο ηθοποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και όπως δήλωσε ήρθε κατευθείαν από το γύρισμα της σειράς: «Γυρίζουμε σκηνές κάπως προς βεντέτα» αποκάλυψε.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε για τον ρόλο του και τη σχέση του με τον «Μαθιό»: «Ο Νικηφόρος θέλει η Βασιλική και ο Μαθιός να είναι μαζί. Ο Μαθιός είναι ο μέντοράς του, ο άνθρωπος ο οποίος πήρε τη θέση του πατέρα του, αμέσως μόλις χάθηκε ο πατέρας του».

Σχετικά με τον τηλεοπτικό του πατέρα, τον  Στεφανή, τον οποίο υποδύθηκε ο Τάσος Νούσιας: «Θα επιστρέψει μέσα από flashback, περιμένω να κάνουμε γύρισμα μαζί. Θα το χαρώ πολύ. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός και άνθρωπος, του χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Περάσαμε ένα μαγικό καλοκαίρι με τον Φιλοκτήτη. Είναι δάσκαλος, συνεργάτης, φίλος, τηλεοπτικός και θεατρικός πνευματικός μου πατέρας. Θα χαρώ να επιστρέψουμε και στο πλατό μαζί. Ο φάκελος της δολοφονίας του Στεφανή, εφόσον υπάρχουν νέα στοιχεία, πρέπει να ανοίξει. Αναμένουμε τα στοιχεία και τα καινούργια δεδομένα».

Κλείνοντας τόνισε πως ο Νικηφόρος πρόκειται να βάψει τα χέρια του με αίμα: «Φέτος θα δούμε έναν πολύ διαφορετικό Νικηφόρο. Θα βάψει τα χέρια του με αίμα. Θα έλθει κοντά σε αυτό. Αλλά για να συμβεί, θα πρέπει να ξεπεράσει τα όρια, να ξεφύγει μια κατάσταση».

Η σχέση του με τον ήρωα που υποδύεται, όπως αποκάλυψε, είναι τρυφερή. «Όταν αναλαμβάνεις να γίνεις ο Νικηφόρος για 2 χρόνια, πρέπει να αγαπήσεις τον ήρωα, να τον κατανοήσεις, να του δώσεις όλα τα ελαφρυντικά στον τρόπο της σκέψης του, ακόμα και στην αφέλειά του. Έχει κάνει λάθη, έχει φερθεί ανώριμα αρκετές φορές, έχει μάθει από τα λάθη του αλλά τώρα θα δούμε και μια πιο ώριμη πλευρά του. Μια πλευρά ενηλικίωσης».

Όσον αφορά στο θέμα της πατρότητας του Νικηφόρου «Το αποτέλεσμα του test dna το ξέρει μόνο ο παπά Μιχάλης, ο οποίος ακούει τα μυστικά όλων και προσπαθεί με ψυχραιμία να τα διαχειριστεί».

Κλείσιμο
Σε συνέχεια των δηλώσεών του σχολίασε ότι η σχέση του ήρωά του με την Τζένη θα έχει σκαμπανεβάσματα: «Θα υπάρξουν καινούργιες περιπέτειες και ιστορίες. Καινούργιες αφίξεις στο χωριό, άνθρωποι που κουβαλούν τα δικά τους μυστικά, το δικό τους παρελθόν, οι οποίοι έρχονται και μπλέκονται στις ήδη υπάρχουσες ιστορίες».

Κλείνοντας ο ηθοποιός μίλησε για τη φιλία του με τον Μανόλη: «Είναι δυνατή. Είναι πάντοτε δεμένοι, ο ένας δίπλα στον άλλο, σίγουρα έχουν τις διαφωνίες τους, τις πιο δύσκολες στιγμές τους αλλά η φιλιά τους είναι εκεί, γερή, χτισμένη σε δυνατά θεμέλια. Ας μην ξεχνάμε ότι η δράση και η ιστορία εκτυλίσσεται σε έναν τόπο όπου οι λέξεις φιλία, αγάπη, φιλία, οικογένεια έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα»

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmuamt5yqy1l)


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Το δίλημμα «εγώ ή ο Τσίπρας», επίθεση στον Ανδρουλάκη και άνοιγμα στο Κέντρο

Σχολεία: Επιστροφή στα θρανία χωρίς μάσκες και τεστ

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές στα βορειοανατολικά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης