Γιώργος Αμούτζας: «Κάθεσαι τόσο μίζερα για να γράψεις ότι είμαι ο χειρότερος ηθοποιός που έχεις δει»

Γιώργος Αμούτζας: «Κάθεσαι τόσο μίζερα για να γράψεις ότι είμαι ο χειρότερος ηθοποιός που έχεις δει»

Ο «Νικηφόρος» του «Σασμού» αναφέρθηκε στα αιχμηρά σχόλια που έχει δεχτεί στα social media

amoutzassxolia
Για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται στα social media μίλησε ο Γιώργος Αμούτζας σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Σασμός» μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! με αφορμή τη νέα σεζόν και δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση του για αρνητικά σχόλια που έχουν γραφτεί κατά καιρούς και τον αφορούν άμεσα.

Αρχικά, ο Γιώργος Αμούτζας δήλωσε πως: «Δεν με έβαλε κανείς στο θέατρο. Το αγαπώ αυτό που κάνω. Δεν θα σκεφτόμουν άλλο επάγγελμα. Αντιθέτως, με απέτρεψαν να ασχοληθώ. Ότι θα είσαι για χρόνια "ο γιος του…", δεν θα είσαι ο Γιώργος Αμούτζας. Λέω, "ωραία, πόσο χρόνο θα κρατήσει αυτή η ρετσινιά; Έναν χρόνο; Δύο;". Πέρασαν αυτά τα χρόνια. Πλέον μιλάει λίγο η δουλειά μου, μιλούν οι κριτικές, μιλάει ο κόσμος μετά την παράσταση».



Όσον αφορά τα σχόλια στο Twitter την ώρα που προβάλλεται ο Σασμός, είπε: «Νομίζω πάντως ότι οι σεναριογράφοι το διασκεδάζουν όλο αυτό και τα κάνουν επίτηδες. Δεν εξηγείται αλλιώς να έχει βουίξε, για παράδειγμα, το Twitter για τον κολλητό μου φίλο, "αυτός ο Μανώλης, δηλαδή, πρέπει να είναι πίσω από ένα δέντρο ότι κι αν συμβεί;" και να συνεχίζον πάλι να τον βάζουν πίσω από ένα δέντρο» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν ήταν πάντα καλά τα σχόλια του Twitter. Εγώ είχα λίγο και την ανωριμότητα και στην αρχή τα διάβαζα αρκετά. Με επηρέασαν και κάποια αρνητικά σχόλια».

Έπειτα, για την σκληρή κριτική που έχει δεχτεί από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Αμούτζας είπε: «Από ένα σημείο και μετά δεν είχαν ανθρωπιά καθόλου. Επηρεάστηκα όντως. Και μετά αντιλαμβάνεσαι ότι ο χρήστης, ας πούμε, "το αιχμηρό κλαδί που έπεσε από το δέντρο" έγραψε ότι "είσαι ο πιο αποτυχημένος ηθοποιός που έχω δει στη ζωή μου". Πραγματικά, ο καημένος δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνω. Δηλαδή σκέψου, αλήθεια, ότι ένα τόσο όμορφο βράδυ, της τόσο ωραίας ζωούλας σου που θα μπορούσες να κάνεις τόσα διαφορετικά πράγματα με αγαπημένους ανθρώπους, με φίλους, εσύ κάθεσαι τόσο μίζερα πίσω από ένα πληκτρολόγιο για να γράψεις ανώνυμα ότι είμαι ο χειρότερος ηθοποιός που έχεις δει.

Είναι λίγο κρίμα. Στην αρχή βέβαια που είσαι άπερος, νομίζεις ότι αυτό που γράφει ένας κακομοίρης είναι η γνώμη όλης της Ελλάδας. Μετά έρχονται οι παλιότεροι και μου λένε, "ρε συ, να σου πω τι έχουν γράψει για μένα; Για το σπίτι μου, για τη μάνα μου και την οικογένεια μου… Μου έλεγαν, "να πεθάνεις. Εξαφανίσου. Πήγαινε να αυτοκτονήσεις"!».



«Απορώ πως δεν έχουμε αναφερθεί ακόμα σε αυτό με κάποιο κίνημα. Γιατί, ας πούμε, με το metoo είδα να γίνονται σπουδαία πράγματα πανελλαδικά. Αυτό γιατί το ξεχάσαμε; Γιατί ίσως δεν τους αφορά όλους. Αφορά μόνο τους επωνύμους. Οπότε όλοι οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται να τους βοηθήσουν. Δεν τους νοιάζει ίσως.

Δεν αφορά τόσο πολύ όλο τον κόσμο για να ασχοληθούν και να το καταδικάσουν ίσως. Δεν βρίσκω άλλη εξήγηση. Γιατί κατά τα άλλα το θεωρώ ποινικά κολάσιμο. Αν έρθω κάπου σε ένα μαγαζί, στον δρόμο, οπουδήποτε και σε βρίσω με τον χειρότερο τρόπο, έχεις δικαίωμα να μου κάνεις μήνυση, δεν μπορείς να με βρεις κιόλας. Και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να απευθυνθείς, θα σου πουν «σου κλέψανε τους κωδικούς; Όχι. Ωραία, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Σβήσε το σχόλιο του αν σε ενοχλεί»
είπε τέλος.

Ειδήσεις σήμερα

Κληρονομιά Τράγκα: Μόνο τα χωράφια του παππού της μένουν ελεύθερα στη Μαρία Καρρά

«Φως» στην αυτοκτονία της παρουσιάστριας: Η απιστία του συντρόφου της πριν τον γάμο

Δικαίωση των Nirvana στην υπόθεση περί... «παιδικής πορνογραφίας» με το γυμνό μωρό στο εξώφυλλο του Nevermind
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης