Γιώργος Αμούτζας: Ο ρόλος που έχασε από τις «Άγριες Μέλισσες»

Γιώργος Αμούτζας: Ο ρόλος που έχασε από τις «Άγριες Μέλισσες»

«Δυσκολεύτηκα λίγο, ήταν άγνωστο το κείμενο, πολλές σκηνές μαζί και ήταν μέτριο το αποτέλεσμα» αποκάλυψε ο ηθοποιός

Amoutzas_
Ο Γιώργος Αμούτζας με αφορμή τη μεγάλη του επιτυχία στην τηλεόραση με τη σειρά του Alpha «Σασμός» έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!. Ο ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε, πως ήταν να αναλάβει έναν ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες» τον οποίο τελικά δεν πήρε.

Ο Γιώργος Αμούτζας ξεκινώντας τη συνέντευξη σχολίασε το γεγονός, πως από μικρός έχει δυσλεξία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο των «Άγριων Μελισσών»: «Ναι, από μικρός. Κάπως στην αρχή. Αλλά πλέον δεν ξέρω. Τι να σου πω; Το μόνο ότι είμαι κακός στην ορθογραφία. Δηλαδή ίσως να ήταν πιο δύσκολο στην αρχή να αποστηθίσω κείμενα, αλλά δεν είναι πια, το δούλεψα πάρα πολύ. Κάνω καθημερινή σειρά σχεδόν δύο χρόνια πλέον. Είμαστε φωτοτυπικό μηχάνημα. Παίρνεις τη σκηνή, κάνεις ένα γρήγορο διάβασμα στο κείμενο και λες «εντάξει, έτοιμος είμαι, πάμε». Είχα χάσει ένα ρόλο στις Άγριες μέλισσες. Δυσκολεύτηκα λίγο, ήταν άγνωστο το κείμενο, πολλές σκηνές μαζί και ήταν μέτριο το αποτέλεσμα. Ήταν για τον ρόλο του γιου του κλαριτζή του Βαμβακά, τον Μπάμπη που τα είχε με την Ασημίνα λίγο στη αρχή. Τον πήρε τελικά ο Γιάννης Βασιλώττος».

Όσον αφορά στον ανταγωνισμό και αν υπάρχει στη ζωή του ο ίδιος τόνισε: «Στη ζωή πολύ. Στο επάγγελμά μου δεν είμαι. Εκεί πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός σε πάει πολύ πίσω, σου κάνει μεγάλο κακό, σε βγάζει από την αναζήτηση του πραγματικού στόχου και χάνεις πολύ έδαφος. Αλλά στην τελική είναι ομαδικό άθλημα η υποκριτική». 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογικός νόμος: Στη ΔΕΘ την Κυριακή θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Μητσοτάκης


Άννα ντε Αρμάς: Η νέα Μέριλιν από την Κούβα


Αίγυπτος: Τέσσερις δημοσιογράφοι κατηγορούνται για διασπορά «ψευδών ειδήσεων»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης