Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Ήμουν έξι μήνες στο σπίτι με κατάθλιψη»

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Ήμουν έξι μήνες στο σπίτι με κατάθλιψη»

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε η ηθοποιός

κkouloukakoukatathlipsi
Για την κατάθλιψη με την οποία ήρθε αντιμέτωπη μίλησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου σε συνέντευξή της που προβλήθηκε σήμερα το πρωί.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η ηθοποιός από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» είπε: «Ζω το συναίσθημά μου όποιο και αν είναι αυτό. Μου το επιτρέπω και το επιτρέπω και στους άλλους».

Στην πορεία των δηλώσεών της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου παραδέχτηκε ότι από πάντα ήθελε να ακολουθήσει την υποκριτική. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Γεννήθηκα για να γίνω ηθοποιός. Γι΄αυτό προοριζόμουν. Δεν θεωρώ ότι γίνανε τυχαία αυτά που γίνανε, ούτε ότι έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει τυχαία. Όλα οδήγησαν σε αυτό. Εμένα ήρθε στη ζωή μου στη σωστή στιγμή. Ήθελα να γίνω διπλωμάτης από πολύ μικρή ηλικία».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου αναφέρθηκε και σε μια δύσκολη περίοδο που πέρασε με κατάθλιψη, κατά την οποία σκέφτηκε να αφήσει την υποκριτική.

«Το 2017 που επέστρεφα από την Κωνσταντινούπολη – είχα περάσει πάρα πολύ άσχημα έναν χρόνο εκεί – η δουλειά μου είχε πάρει την κάτω βόλτα. Δεν είχα καθόλου δουλειά. Ήμουν έξι μήνες κλεισμένη μέσα σε ένα σπίτι με κατάθλιψη που την έλεγα θλίψη. Έκλαιγα εκεί στην Τουρκία, έκλαψα και στην Ελλάδα ένα βράδυ και μετά με πήρε ο Σορεντίνο να πάω να δουλέψω μαζί του» είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmrqsrmaf7up)



Ειδήσεις σήμερα:

Από «πέτρα του σκανδάλου»... βασιλική σύζυγος: Η γεμάτη ανατροπές ζωή της Καμίλα

Μικρή επιστροφή στο καλοκαίρι μέσα στο Σαββατοκύριακο με 35άρια

Θρίλερ με την άγρια δολοφονία της 35χρονης στη Λάρισα - Δείτε το υπόγειο όπου βρέθηκε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης