Θανάσης Πασσάς: Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ήμουν έξω από τα νερά μου, δεν θα το ξαναέκανα

Θανάσης Πασσάς: Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ήμουν έξω από τα νερά μου, δεν θα το ξαναέκανα

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

passasxristidou
Ο Θανάσης Πασσάς ήταν ένας από τους συνεργάτες της Σίσσυς Χρηστίδου την προηγούμενη σεζόν της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Παρόλα αυτά, φέτος δεν θα είναι στην εκπομπή κάτι που όπως φαίνεται είναι μια απόφαση την οποία πήραν από κοινού με την παρουσιάστρια και την παραγωγή.


Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Θανάσης Πασσάς παραδέχτηκε ότι όλο αυτό που έκανε ήταν έξω από τα νερά του και επισήμανε πως δεν είναι κάτι που θα δοκίμαζε και στο μέλλον.

«Ήμουν έξω από τα νερά μου, το ήξερα από την αρχή αλλά ήθελα να το δοκιμάσω. Πήρα τη δική σας θέση, βγήκα και εγώ με το μικρόφωνο. Καλά πήγε. Πολύ ευχαριστημένος είμαι αλλά δε νομίζω ότι θα το ξαναέκανα» είπε ο Θανάσης Πασσάς.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmq0y97q6s8x)


Σε πρόσφατες δηλώσεις της η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε τόσο στον Θανάση Πασσά, όσο και στον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος επίσης θα απουσιάζει από το πάνελ της εκπομπής.

«Όντως ένιωθε λίγο παράταιρος, το έβλεπα, οπότε ήταν καλύτερα για όλους. Δεν αλλάζει κάτι στην προσωπική μας σχέση, τον αγαπάω, τον εκτιμάω. Με τον Θανάση Πασσά δεν είχαμε δεθεί τόσο πολύ. Ήταν όμως ένα παιδί που νομίζω ότι ξεπέρασε τον εαυτό του. Είχε συνηθίσει κάτι άλλο, νομίζω ότι ζορίστηκε αρκετά γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά του. Θέλει να κάνει κάτι πιο πάνω του» τόνισε η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» για τον Θανάση Πασσά.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmq0vb1w0l8h)

Όσον αφορά στον Κωνσταντίνο Βασάλο σχολίασε ότι: «Από την πρώτη στιγμή που του έγινε η πρόταση για το Asia Express, ήρθε και το συζήτησε μαζί μου, μου είπε ότι θέλει να το κάνει πολύ και εγώ του εξήγησα τους λόγους που μετά δεν θα μπορούσε να επανέλθει, γιατί μετά θα ήταν σε άλλο κανάλι όπως θα είναι και φέτος. Δεν θα μπορούσα να τον κρατήσω, δηλαδή να τον σταματήσω».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmo80oixuxyx)

Ειδήσεις σήμερα:

Ενέργεια: Πλαφόν στο φυσικό αέριο προτείνει η Κομισιόν – Με κλείσιμο της στρόφιγγας απειλεί ο Πούτιν

Ατύχημα στο Allou Fun Park: «Θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί», λέει η μητέρα της 22χρονης που νοσηλεύεται με διάσειση

Ζωνιανά: Απλωμένα στο υπόγειο σπιτιού βρήκαν τα δενδρύλλια κάνναβης οι αστυνομικοί



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης