Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Το Twitter τρολάρει τον ηθοποιό γιατί ούτε με τη Μορόνε έσπασε την «κατάρα των 25»

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Το Twitter τρολάρει τον ηθοποιό γιατί ούτε με τη Μορόνε έσπασε την «κατάρα των 25»

Χρήστες έφτιαξαν γράφημα με τα κορίτσια που έχει αφήσει στα κρύα του λουτρού ο ηθοποιός λόγω του νεαρού της ηλικίας τους

morone-di-caprio-arthro
Όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η κατά πολύ νεότερη φίλη του, Καμίλα Μορόνε, χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, το διαδίκτυο πήρε φωτιά.

Ο ηθοποιός, για τον οποίο φημολογείται ότι βγαίνει μόνο με γυναίκες κάτω των 25 ετών, δέχτηκε άμεσα αντιδράσεις στο Twitter για τον αναπόφευκτο χωρισμό του με το μοντέλο, το οποίο έγινε 25 ετών τον Ιούνιο.

«Ίσως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μισούσε τόσο πολύ την 11η Σεπτεμβρίου που δεν μπορεί καν να βγαίνει με γυναίκες που τη θυμούνται. Σου πέρασε από το μυαλό αυτό;», αστειεύτηκε ένας χρήστης στο Twitter.


«Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο τηλεφωνεί στη σύντροφό του τώρα που έγινε 25», γράφει ένας άλλος.

«Ισως ο Ντι Κάπριο αισθάνεται άσχημα για όλες τις γυναίκες που δεν μπορούν να νοικιάσουν αυτοκίνητο μέχρι να γίνουν 25 ετών και είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ καλό παιδί. Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό αυτό», σχολίασε ένας άλλος χρήστης.



«Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο όταν οι φίλες του φτάνουν τα 25», έγραψε άλλος χρήστης του Twitter στη λεζάντα ενός κλιπ από τις ταινίες Twilight με μια γυναίκα να πετάει ένα μωρό στη φωτιά.

Κλείσιμο

«Ξέρω ότι υπάρχει θέμα με τον Λεό, αλλά κάποιος μπήκε στον κόπο να βάλει τις σχέσεις του σε ένα γράφημα».



Ορισμένοι χρήστες δημιούργησαν ακόμη και γραφικά που περνούν από το ιστορικό των ραντεβού του Leo και οι αριθμοί είναι ξεκάθαροι.

«3 πράγματα είναι σίγουρα στη ζωή: - ο θάνατος - οι φόροι - ο Λεονάρντο Ντι Ξάπριο να χωρίζει με την κοπέλα του πριν αναπτυχθεί πλήρως ο εγκέφαλός της», έγραψε ένας άλλος.

«Αυτή η φωτογραφία είναι από το μέλλον. Είναι μια φωτογραφία του Leonardo DiCaprio με τη φίλη του. Πηγές από το μέλλον λένε ότι χωρίζει μαζί της στα 25 του χρόνια», γράφει ένας άλλος χρήστης.


Η γνωριμία
Η 25χρονη και ο 47χρονος, που κράτησαν τη σχέση τους άκρως ιδιωτική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί στην πρώτη σειρά των Όσκαρ τον Φεβρουάριο του 2020. Ήταν μαζί από τον Ιανουάριο του 2018 κατά τη διάρκεια μιας εξόδου στο Άσπεν του Κολοράντο.

Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ο Ντι Κάπριο και η Μορόνε εθεάθησαν να απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές της 4ης Ιουλίου σε παραλία του Μαλιμπού.


Ειδήσεις σήμερα:

Με κατάθεση μάρτυρα-κλειδί ξεκινά σήμερα η ανάκριση για Μαλένα και Ίριδα

Στις 10 η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις παρακολουθήσεις

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη 19χρονη Θάλεια, με τιμές από στρατιωτικό άγημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης