Λεονάρντο Ντι Κάπριο - Καμίλα Μορόνε: Ο λόγος του χωρισμού

Λεονάρντο Ντι Κάπριο - Καμίλα Μορόνε: Ο λόγος του χωρισμού

Τα διαλείμματα στη σχέση και η διαφορά ηλικίας - Το love story του ζευγαριού ξεκίνησε το 2017

dicaprio_morone_xr
Τελείωσε... προς το παρόν. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η επί τέσσερα χρόνια σύντροφός του, Καμίλα Μορόνε, χώρισαν μετά από μια «δύσκολη στιγμή» στη σχέση τους, αναφέρει πηγή στο «In Touch».

«Ο Λίο και η Καμίλα είχαν μερικά διαλείμματα τους τελευταίους μήνες. Είναι θέμα να αποφασίσουν αν θα το κάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα ή αν θα το αφήσουν να πεθάνει», συνεχίζει η ίδια πηγή και προσθέτει: «Μόλις εκείνη επικεντρώθηκε στη δουλειά και είχε τις δικές της προτεραιότητες, εκείνος απομακρύνθηκε. Αντί να έχουν δραματικούς χωρισμούς, πήραν χρόνο χώρια».

Οι εκπρόσωποι του 47χρονου ηθοποιού και του 25χρονου μοντέλου δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση ακόμα. Το «People» ήταν το πρώτο μέσο που μετέδωσε την είδηση του χωρισμού τους.



23 χρόνια διαφορά ηλικίας
Το πρώην ζευγάρι -που είχε 23 χρόνια διαφορά ηλικίας- άρχισε να βγαίνει το 2017. Φωτογραφήθηκε να φεύγει από το σπίτι της στο Λος Άντζελες τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Έκτοτε, το ζευγάρι έχει απαθανατιστεί από τους παπαράτσι να κάνει καθημερινές βόλτες και να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες, αλλά ήταν πολύ προσεκτικοί στο να εμφανίζονται μαζί.



Σπάνιες εμφανίσεις
Η Μορόνε πάντα συνόδευε τον Ντι Κάπριο στις ετήσιες πρωτοχρονιάτικες διακοπές του στο St. Bart's. Εθεάθησαν μαζί το 2022 στο νησί της Καραϊβικής, όπου φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται στη θάλασσα στις 4 Ιανουαρίου, σε μια εξαιρετικά σπάνια δημόσια επίδειξη αγάπης. Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στις 3 Ιουλίου, στην παραλία έξω από ένα σπίτι στο Μαλιμπού, όπου το ζευγάρι συμμετείχε σε ένα πάρτι με φίλους για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου.

Κλείσιμο


Το μοντέλο που προσπαθεί να καθιερωθεί και στην υποκριτική έχει παίξει σε κάποιες ταινίες μεταξύ 2018 και 2020. Πήρε τον πρώτο της σημαντικό ρόλο στην επερχόμενη μίνι σειρά του Amazon Prime «Daisy Jones and the Six».

Η... αδυναμία του Ντι Κάπριο στα μοντέλα
Αξίζει να αναφερθεί πως ο «Λύκος της Wall Street» έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα μοντέλα. Από το 2000 έως το 2005 ήταν με τη Ζιζέλ, ενώ από το 2006 έως το 2011 είχε σχέση με την Μπαρ Ραφαέλι. Το 2011 έβγαινε με την ηθοποιό Μπλέικ Λάιβλι. Από το 2013 έως το 2014 ήταν με το μοντέλο και ηθοποιό από την Γερμανία Τόνι Γκαρν. Το 2015 είχε σχέση με την Κέλι Ρόρμπαχ, ενώ από το 2016 έως το 2017 με την Δανή καλλονή Νίνα Αγκντάλ.

Φωτογραφίες άρθρου: ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα - Τι θα ισχύσει


Παγκόσμια συγκίνηση για τον Γκορμπατσόφ: Το παιδί αγροτών που έγινε ηγέτης της ΕΣΣΔ


Aγνώριστος o Πιρς Μπρόσναν - Έγινε… γέρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης