Παυλίνα Ζάχρα: Μιλάει για τον ρόλο της «Λουσίν» στο «Κόκκινο Ποτάμι» - «Είναι ταλαιπωρημένο πλάσμα»

Παυλίνα Ζάχρα: Μιλάει για τον ρόλο της «Λουσίν» στο «Κόκκινο Ποτάμι» - «Είναι ταλαιπωρημένο πλάσμα»

Η ηθοποιός που υποδύεται την Αρμένισσα Λουσίν μίλησε για τον ρόλο της και τις εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της σειράς 

kokkino-potami
Τη συνέχεια της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» αναμένουν πώς και πώς οι τηλεθεατές, με την Παυλίνα Ζάχρα ή αλλιώς «Λουσίν» να δίνει ορισμένες πληροφορίες για την πλοκή.

Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή από το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην εν λόγω σειρά, παραχώρησε συνέντευξη στο «7 Μέρες Tv» και μίλησε για τον ρόλο της και τη σειρά.

«Όταν με έβλεπαν στο δρόμο οι τηλεθεατές, με ρωτούσαν "μα, γιατί τέλειωσε η σειρά; Δεν θα έχει κάι συνέχεια; Δεν θα πάνε οι Πόντιοι στην Ελλάδα;". Να λοιπόν, που θα υπάρξει και συνέχεια και αυτό είναι μεγάλη τύχη», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πώς κατάφερε να πάρει τον ρόλο της Αρμένισσας. «Θυμάμαι μέχρι σήμερα το πώς μπήκα στο γραφείο του Μανούσου Μανουσάκη. Αρχικά, πήγα για έναν άλλο ρόλο και έπειτα από μια εικοσάλεπτη συζήτηση που είχαμε μαζί, φώναξε τη βοηθό του και της είπε: "Βρήκα την Αρμένισσα, τη Λουσίν". Η Λουσίν είναι ένας ιδιαίτερος ρόλος που
αγαπήθηκε από τον κόσμο, καθώς αυτή η κοπέλα βιάστηκε από Τούρκους και όταν ο βιαστής της την αγόρασε σε σκλαβοπάζαρο και πήγε να τη βιάσει για δεύτερη φορά, εκείνη βρήκε το θάρρος να αμυνθεί και να τον σκοτώσει. Όμως, η Λουσίν δεν αντέχει το βάρος του βιασμού και το μοιράζεται με την Ειρήνη. Από τις τύψεις για τον φόνο που έκανε, αφιερώνεται στον Θεό και επιθυμεί να γίνει μοναχή. Είναι ένα ταλαιπωρημένο πλάσμα που είχε χάσει τη μιλιά της και την ξαναβρίσκει», δήλωσε η ηθοποιός για τον ρόλο της.

«Τουλάχιστον για τη γενοκτονία των Αρμενίών έχει επέλθει μια μορφή δικαίωσης, καθώς ιστορικά έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως. Πρέπει να γίνει το ίδιο και για τους Ποντίους», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, ανέφερε πως θα υπάρξουν «εκπλήξεις» για την ηρωίδα της στον δεύτερο κύκλο. «Η Λουσίν αγνοεί πολλά πράγματα και πρώτα απ' όλα τη σχέση της μητέρας της με τον γιατρό, την οποία και θα μάθει σε αυτή τη σεζόν», αποκάλυψε.

Κλείσιμο
Όσο για τις σκληρές σκηνές βίας που χρειάστηκε να γυρίσει, η Παυλίνα Ζάχρα δήλωσε πως είναι «οδυνηρό». «Είναι πραγματικά οδυνηρό, γιατί γνωρίζεις την ευθύνη και πρέπει να περάσεις στο κοινό όλη αυτήν την αγριάδα και την ωμότητα. Με βοήθησε ιδιαίτερα σε αυτό ο Μανούσος Μανουσάκης και τον ευχαριστώ πολύ. Θυμάμαι τη σκηνή που οι Τούρκοι κλέβουν τη Λουσίν από το σπίτι του Νικολάίδη και για αρκετό καιρό τη βίαζαν, μέχρι που ελευθερώθηκε και γύρισε σοκαρισμένη πίσω στη μάνα της», ανέφερε.

Τέλος, δήλωσε πως θαυμάζει πάρα πολύ την ηρωίδα της, καθώς βρίσκει το θάρρος να μιλήσει για τον βιασμό της και δεν κρύβεται πίσω από την πληγή της. «Πόσο δύναμη έχει αυτή η κοπέλα, που αντιστέκεται και τον σκοτώνει; Μιλάμε σήμερα για το #MeToo, αλλά σκεφτείτε τότε τη Λουσίν, το κουράγιο της να ανοίξει το στόμα της και να μιλήσει για το βιασμό της στην Ειρήνη, ζητώντας την συμπαράστασή της. Τι αντίληψη έχει αυτή η κοπέλα που αποφασίζει να μην κρύψει το βιασμό της, αλλά να νικήσει τους βασανιστές της με το να παραδεχτεί την πληγή και το τραύμα της και να ζητήσει βοήθεια από μια άλλη γυναίκα. Η Λουσίν τι ήταν; Κάποια σπουδαγμένη σαν την Ιφιγένεια; Όχι. Μια υπηρέτρια προστατευμένη μέσα σε ένα σπίτι με αξίες, το οποίο της έδωσε ευτυχώς το έδαφος να ξεχωρίζει το καλό από το κακό», τόνισε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα

Θρίλερ με δύο σορούς στα Κουφονήσια - Η πρώτη ανήκει σε ενήλικα

Η Άγκυρα «μαλώνει» το Παρίσι: Μη συνετά τα σχόλια Μακρόν για «πολιτικούς ισλαμιστές»

Τραγωδία στη Νάξο: Σε ανακοπή καρδιάς φέρεται να οφείλεται ο πνιγμός της 36χρονης - Στην ασφάλεια ο ιδιοκτήτης της πισίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης