Ο Μανούσος Μανουσάκηςδιέψευσε ότι βρέθηκε το βαν που περιείχε τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για τα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» το οποίο εκλάπη την περασμένη Δευτέρα.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο σκηνοθέτης στην εκπομπή του Οpen, «Ώρα Ελλάδος» το μόνο που βρέθηκε τελικά είναι μέρος του εξοπλισμού πεταμένο σε ένα χωράφι και όχι το βαν.
«Δεν είχαμε καμία εξέλιξη. Τα μηχανήματα βρέθηκαν σε ένα χωράφι με καλαμπόκια πεταμένα, κάποια σπασμένα, κάποια σε καλή κατάσταση, μέσα στις λάσπες και τη βροχή. Διασώσαμε ό,τι γινόταν. Κυκλοφόρησε η ψευδής είδηση ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε. Δεν αληθεύει αυτό. Παρακαλώ όλους τους πολίτες να συνεχίσουν να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά όπως μέχρι τώρα και τους ευχαριστούμε γιατί μαζί με την αστυνομία ψάχνουν», είπε ο κ. Μανουσάκης.
Μάλιστα, ο σκηνοθέτης διευκρίνισε πως τα μηχανήματα που λείπουν είναι αρκετά και πολλά από αυτά που βρέθηκαν έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας