Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Φιλιούνται σαν έφηβοι στον μήνα του μέλιτος στο Μιλάνο - Βίντεο

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Φιλιούνται σαν έφηβοι στον μήνα του μέλιτος στο Μιλάνο - Βίντεο

Κολλητός φίλος του ηθοποιού μιλάει για τον γάμο και λέει πως δεν έχει ξαναδεί ποτέ τον Άφλεκ πιο ευτυχισμένο

affleck1
Οι νεόνυμφοι Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ εξακολουθούν να απολαμβάνουν το ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία. Το ερωτευμένο ζευγάρι περπατά χέρι χέρι στους δρόμους του Μιλάνου και ανταλλάσει εφηβικά φιλιά μπροστά στον σωματοφύλακα αλλά και το πλήθος που δεν σταματά να το φωτογραφίζει.

Οι δυο τους βγήκαν χθες για ψώνια στην πρωτεύουσα της μόδας της Ιταλίας και η βιτρίνα του Cartier ήταν εκείνη που τους… ενέπνευσε για να ανταλλάξουν τρυφερά φιλιά στο στόμα.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί παρόλο που ένας από τους σωματοφύλακές τους βρισκόταν σε απόσταση περίπου 2 μέτρων. Ο άνδρας πρόσεχε τους θαυμαστές τους ζευγαριού και προσπαθούσε απεγνωσμένα να μην κοιτάξει τα αφεντικά του να φιλιούνται.

Δείτε τα βίντεο
Jennifer Lopez & Ben Affleck Making Out in Milan But They've Got Company | TMZ
Ben Affleck and Jennifer Lopez continue their honeymoon Shopping and back rubs in Milan, Italy.
Κλείσιμο

Δείτε φωτογραφίες από το ερωτευμένο ζευγάρι
SPL5334477_002
SPL5334477_003
SPL5334477_017
SPL5334477_019
SPL5334477_020
SPL5334477_039
SPL5334477_046
SPL5334477_047
SPL5334477_053
Η ρομαντική απόδραση του ζευγαριού έρχεται μετά τον δεύτερο γάμο τους στην έπαυλη του Άφλεκ στην Τζόρτζια το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η τελετή έγινε αφού το ζευγάρι παντρεύτηκε για πρώτη φορά στο Λας Βέγκας στις αρχές Ιουλίου. Ακολούθησε το ταξίδι τους στο Παρίσι για να απολαύσουν το μήνα του μέλιτος, ο οποίος περιλάμβανε και λίγο χρόνο με τα παιδιά τους.

Ο Μπεν Άφλεκ πιο ευτυχισμένος από ποτέ μετά τον γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ
Την ίδια ώρα λεπτομέρειες από τον παραμυθένιο γάμο του ζευγαριού βγαίνουν στο φως. Ο Κέβιν Σμιθ - σκηνοθέτης και επιστήθιος φίλος του Άφλεκ - ο οποίος ήταν καλεσμένος στην τελετή, μίλησε για το ζευγάρι και χαρακτήρισε τον γάμο «μία από τις πιο πολύτιμες στιγμές» που έχει δει ποτέ στη ζωή του.

«Ήταν απολύτως όμορφο», είπε ενθουσιασμένος ο Σμιθ. «Έχουν άψογο γούστο, οπότε όλος ο γάμος ήταν φανταστικός. Όμορφα διακοσμημένος, άψογος» και συμπλήρωσε: «Ήταν τρελό, φίλε. Βλέποντας αυτόν τον γάμο θα κάνεις κάποιον να πιστέψει στην αληθινή αγάπη. Με αυτό έφυγα αυτό το Σαββατοκύριακο. Όπως, ω, Θεέ μου, πληρώνεις μετρητά για να δεις μια τόσο καλή ιστορία που τελειώνει τόσο καλά. Ξέρεις, ο κόσμος πηγαίνει στο σινεμά, στο Μπρόντγουεϊ, δίνει πολλά λεφτά και λέει, "Δείξε μου ένα ευτυχισμένο τέλος". Κι εγώ το είδα δωρεάν. Και ήταν σαν δύο άνθρωποι που αγαπώ πολύ, τον έναν εκ των οποίων γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια».



Όσο για τον Μπεν Άφλεκ, ο Σμιθ δήλωσε ότι ο μακροχρόνιος φίλος και συνεργάτης του δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος εκείνη την ημέρα.

«Ποτέ δεν τον έχω δει πιο ευτυχισμένο στη ζωή μου, και τον έχω δει ευτυχισμένο κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης ζωής. Του έχουν συμβεί σπουδαία πράγματα, αλλά το πιο ευτυχισμένο πράγμα που τον έχω δει ποτέ ήταν να στέκεται εκεί όταν ανέβηκε. Ήταν συγκινητικό. Έκλαιγα όλη την ώρα. Ήμουν σαν γριά σ' εκείνο το γάμο - απλά σαν 'waah', κλαίγοντας σαν τρελός. Ήταν πανέμορφο».

«Ήμουν χαρούμενος γι' αυτόν», συμπλήρωσε. «Και αυτοί ήταν ευτυχισμένοι. Δούλεψαν σκληρά για να φτάσουν εδώ, το κέρδισαν και ήταν τόσο ωραίο. Είχαν μια υπέροχη μέρα και τους άξιζε τόσο πολύ να τη ζήσουν».

Ειδήσεις σήμερα:

Τρόμος για 17χρονη: Χώρισε τον κακοποιητικό σύντροφό της και αυτός την κυνηγούσε εμμονικά


Ο Νίκολας Κέιτζ έβαψε τα μαλλιά του έντονο κόκκινο


Queen: Αφιέρωμα στη θρυλική μπάντα στο Faliro Summer Theater

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης