Τρόμος για 17χρονη: Χώρισε τον κακοποιητικό σύντροφό της και αυτός την κυνηγούσε εμμονικά

Τρόμος για 17χρονη: Χώρισε τον κακοποιητικό σύντροφό της και αυτός την κυνηγούσε εμμονικά

Παρά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε κάνει στον 22χρονο, εκείνος την παρακολουθούσε – Εισέβαλε σε σπίτι που ήταν με την παρέα της και χτύπησε φίλο της

GIRL_ABUSE_2
Δεκαεπτάχρονη μαθήτρια ζήτησε από τον 22χρονο σύντροφό της να χωρίσουν και αυτός την κυνηγούσε εμμονικά για να επιστρέψει στην κακοποιητική σχέση, παρά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει σε βάρος του οι γονείς της και είχε αποφασιστεί να μην την πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων! Ο εμμονικός πρώην σύντροφος, σε ρόλο stalker, όπως προκύπτει από τη δικογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr, παρά τους περιορισμούς που είχαν επιβληθεί από τις αρχές να μην πλησιάζει τη μικρή, εκείνος «βομβάρδιζε» καθημερινά την κοπέλα με τηλέφωνα στην οικία της και ρωτούσε να μάθει που βρίσκεται, την κατασκόπευε και παρακολουθούσε τις εξόδους της, μέχρι που τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, έστησε καρτέρι έξω από πολυκατοικία στα Βριλήσια όπου βρισκόταν από νωρίς το απόγευμα το θύμα του μαζί με μια φίλη και έναν φίλο της και σε κατάσταση αμόκ, κατάφερε να τρυπώσει, και επιχείρησε να σπάσει την πόρτα για να μπουκάρει μέσα. Και όταν η κοπέλα του άνοιξε και της όρμησε για να τη δείρει και του ξέγλίστρησε, επιτέθηκε σαν λυσσασμένη γάτα και γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον φίλο της! Ο μαινόμενος πρώην, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο όπου σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος κ. Αλέξανδρο Παπαιωαννίδη στον κατηγορούμενο επεβλήθη ποινή φυλάκισης επτά μηνών για ενδοοικογενειακή απειλή, παραβίαση δικαστικής απόφασης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Οι εφιαλτικοί δέκα μήνες: «Κακοποιητικός και χειριστικός» -Τι κατέθεσε η ανήλικη

Στην κατάθεση που έδωσε στις 11:40 της 21ης Αυγούστου στο Α.Τ Βριλησίων η ανήλικη ξεδιπλώνει το χρονικό του τρόμου. Έναν εφιάλτη με ξύλο και απειλές που κράτησε 10 μήνες. «Μηνύω και αιτούμαι την νόμιμη τιμωρία του συγκεκριμένου καθώς χθες στις 19:00 της 20ης Αυγούστου 2022,πήγα στο σπίτι της φίλης μου η οποία διαμένει στα Βριλήσσια για να κάτσουμε με τη φίλη μου και έναν φίλο μας. Περί την 06:00 της 21ης Αυγούστου 2022, ακούσαμε φωνές και χτυπήματα στην κυρία είσοδο της πολυκατοικίας και μόλις βγήκαμε στο μπαλκόνι, διαπίστωσα ότι η φασαρία προερχόταν από τον πρώην, σύντροφο μου. Με τον εν λόγω διατηρούσαμε σχέση για 10 μήνες και χωρίσαμε στις αρχές του Απριλίου 2022 καθώς η συμπεριφορά του απέναντι μου ήταν κακοποιητική και χειριστική, ενώ παρενοχλούσε δια τηλεφώνου και έκ του σύνεγγυς εμένα, αλλά και τηλεφωνικά τους γονείς μου για να μαθαίνει που βρίσκομαι, ακόμα και μετά το χωρισμό μας, επιδιώκοντας κατ’επανάληψη την συνεχή επαφή μαζί μου μέσω επαναλαμβανόμενων τηλεφωνικών κλήσεων και μηνυμάτων. Κατά τη διάρκεια της σχέσης μας λόγω της κακοποιητικής συμπεριφοράς του, ο ίδιος μου δημιούργησε μώλωπες, τους οποίους όμως φοβόμουνα αποκαλύψω τον τρόπο αλλά και το άτομο που τους προκάλεσαν. Τους μώλωπες αυτούς τους έβλεπαν και οι γονείς μου και μια φορά παρόλο το φόβο μου, εκμυστηρεύτηκα ότι μου τους προκάλεσε ο συγκεκριμένος. Λόγω των ανωτέρω, μετά το χωρισμό μας οι γονείς μου προχωρήσαν σε κατάθεση αίτησης λήψης ασφαλιστικών μέτρων. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να με πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων αλλά και του απαγόρευσε να έρχεται σε επικοινωνία μαζί μου, περιορισμούς τους οποίους δεν τήρησε. Έτσι, τον είδαμε να χτυπάει και να φωνάζει ώστε να μπει με τη βία στην πολυκατοικία, το οποίο κατορθώσε και έφτασε έξω από το διαμέρισμα της φίλης μου, όπου προξένησε εκτεταμένες φορές στην πόρτα. Αφού ανοίξαμε να δούμε τι γίνεται, ο συγκεκριμένος κινήθηκε εναντίον μου με εμφανή πρόθεση να με χτυπήσει και για να με σώσει παρενέβη ο φίλος μου τον οποίο χτύπησε στο πρόσωπο χωρίς να κατορθώσει να του προκαλέσει σωματική βλάβη. Ευτυχώς ήρθαν άμεσα αστυνομικοί τους οποίους είχαμε ειδοποιήσει και τον συνέλαβαν και μας οδήγησαν όλους στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων. Από τον τρόπο που όρμηξε κατά πάνω μου,ένιωσα τρόμο και ανησυχία για την ζωή και την σωματική μου ακεραιότηρα καθώς ήθελε να με χτυπήσει. Φοβήθηκα για τη ζωή μου καθώς ο συγκεκριμένος ήταν εμφανώς, υπό την επήρεια μέθης» είπε η κοπέλα ενώ σε άλλο σημείο της κατάθεσης της έκανε λόγο για περίεργα ξεσπάσματα και αναφορά σε χρήση ναρκωτικών.

«Ήταν μεθυσμένος και χτυπούσε από τα νεύρα του γροθιές στο δέντρο»


Ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης που έφθασε στο σημείο οπου είχε «χτυπήσει»ο μαινόμενος stalker κατέθεσε τα εξής: «Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στην Άμεση Δράση Αττικής. Σήμερα 21 Αυγούστου 2022 βρισκόμουν σε διατεταγμένη υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας με κωδικό κλήσης Β5 –2 κατά το ωράριο 05:30 με 13:00 έλαβα σήμα από το κέντρο περί ώρα 06:30 στα Βριλήσσια, για επεισόδιο εντός του τέταρτου ορόφου πολυκατοικίας. Περί την 06:35 μεταβήκαμε στο σημείο που διαπιστώσαμε να ακούγονται φωνές και άτομα να καλούν σε βοήθεια από διαμέρισμα τέταρτου ορόφου. Κατά την είσοδο μας στην πολυκατοικία διαπιστώσαμε φθορές στην κεντρική είσοδο αυτής, ενώ υπήρχε και έντονος καπνός από πυροσβεστήρα. Έξωθεν της πολυκατοικίας μας προσέγγισε ανήλικη η οποία διέμενε στον τέταρτο όροφο και μας υπέδειξε τον δράστη. Ο δράστης όπως μας δήλωσε προ της αφίξεως μας είχε προξενήσει φθορές στην κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, προκειμένου να εισέλθει εντός ενώ ενεπλάκη και σε επεισόδιο με τα έτερα άτομα, φιλικά πρόσωπα της ανηλικης με τα οποία βρισκόταν μαζί στο διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο προκαλώντας μάλιστα σωματικές βλάβες σε έναν εξ’αυτών. Ο δράστης βρισκόταν εκτός ελέγχου, έχοντας εκδορές στα χέρια και στο πρόσωπο του για τα οποία κατόπιν ερωτήσεις μας μας δήλωσε ότι από τα νεύρα του έδωσε μια μπουνιά σε ένα δέντρο. Στο σημείο ανευρέθη η ανήλικη η οποία ανέφερε ότι ο δράστης είναι πρώην σύντροφός της κατά του οποίο ο πατέρας έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα καθώς ήταν ανήλικη. Επιπροσθέτως η φίλη της μας ανέφερε ότι ο δράστης, την κυνηγούσε προκειμένου να την χτυπήσει πλην όμως δεν τα κατάφερε. Κατόπιν τούτου ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και προκαλούσε ανεξέλεγκτα φθορές, συνελήφθη στο σημείο. Ο φίλος της ανήλικης μας δήλωσε ότι βρισκόταν με τις δύο φίλες του εντός του διαμερίσματος και ακούγοντας τον να ουρλιάζει και να προκαλεί φορές, βγήκε προκειμένου να το σταματήσει και εκείνος τον χτύπησε τραυματίζοντας τον ελαφρά στο πρόσωπο. Μεταφέραμε άπαντες τους εμπλεκόμενους στο ΑΤ Βριλησσίων για τα περαιτέρω».

Ο δικηγόρος της ανήλικης Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης
dikigorosnew


Ειδήσεις σήμερα

Θεσμικές απαντήσεις από Μητσοτάκη και ευκαιρία αντεπίθεσης από το βήμα της Βουλής

«Καμπάνα» φόρου 400 εκατ. ευρώ στα «υπερ-κέρδη» των παρόχων ενέργειας

Στην Κέρκυρα για τα γενέθλιά του ο μελλοντικός δούκας του Μάρλμπορο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης