Η Ντόρα Μακρυγιάννη κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα social media και φέτος θέλησε να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές, πιο ξέγνοιαστη από ποτέ.
Η ηθοποιός μετά από έναν δύσκολο και ανταγωνιστικό χειμώνα, με πολλές σειρές στον τηλεοπτικό χάρτη, δείχνει να είχε ανάγκη να καθαρίσει το μυαλό της και να γεμίσει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν.
Μετά από αρκετές ημέρες αποχής η Ντόρα Μακρυγιάννη επανήλθε στο Instagram και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες σε story. Στην πρώτη φωτογραφία τράβηξε μία σέλφι από τις διακοπές της και έγραψε «Είμαι πίσω», ένω σε συνέχεια σημείωσε: «2 εβδομάδες απών από το Instagram, γεμάτες όμως στη ζωή. Χρειάζεται που και που ένα διάλειμμα όταν το έχεις ανάγκη».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.