Κιάρα Φεράνι: Ποζάρει ημίγυμνη δίπλα στον σύζυγό της

Κιάρα Φεράνι: Ποζάρει ημίγυμνη δίπλα στον σύζυγό της

Η Ιταλίδα influencer και ο αγαπημένος της, Φέντεζ απόλαυσαν τις βουτιές τους στη θάλασσα και μοιράστηκαν ένα στιγμιότυπο με το κοινό τους

ferragni__1__2
Όπως μαρτυρούν οι τελευταίες της δημοσιεύσεις, η Κιάρα Φεράνι λέει πλέον όχι στο σουτιέν και απολαμβάνει τις βουτιές της τόπλες.

Η διάσημη Ιταλίδα influencer τελευταία μοιράζεται πολλά σέξι στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα περισσότερα από τα οποία εμφανίζεται είτε ημίγυμνη, είτε με κάποιο ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ντύσιμο.

Στη νέα φωτογραφία που ανάρτησε η Κιάρα Φεράνι, ποζάρει δίπλα στον αγαπημένο της, Φέντεζ, με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Για ακόμα μια φορά, εμφανίζεται φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι της και μαύρα γυαλιά ηλίου.


Μετά τα «γυμνά» μπλουζάκια και τις ολόγυμνες φωτογραφίες της, η Ιταλίδα influencer, πόζαρε τη Δευτέρα με ένα φόρεμα που θα συζητηθεί. Αυτή τη φορά, η Φεράνι επέλεξε ένα μαύρο μίνι φόρεμα που δένει στον λαιμό, το οποίο αφήνει σχεδόν ακάλυπτο το στήθος της, αφού έχει διαφάνειες σε εκείνο το σημείο.

Κλείσιμο
Το ντύσιμό της απέσπασε πολλά και θετικά σχόλια στο Instagram από τα πρώτα λεπτα της ανάρτησής της. Ωστόσο, το σχόλιο που ξεχώρισε ήταν εκείνο του συζύγου της, Φέντεζ, ο οποίος έγραψε «Καλά, πόσο καυτή γυναίκα έχω;».



Ειδήσεις σήμερα:

Τριπλό «ραντεβού» με την εφορία στο τέλος Αυγούστου

Τα 8 πιο παράξενα αντικείμενα που... εκσφενδονίστηκαν σε συναυλίες

Καιρός: Έρχεται ισχυρό κύμα ζέστης - Στους 37 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος, κίνδυνος πυρκαγιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης