Η Κιάρα Φεράνι απολαμβάνει την αγκαλιά του συζύγου της

Η Κιάρα Φεράνι απολαμβάνει την αγκαλιά του συζύγου της

Η διάσημη influencer ανάρτησε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον τραγουδιστή,  μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του

chiara-ferragni-sl
Η Κιάρα Φεράνι και ο σύζυγός της, Φέντεζ, φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του τραγουδιστή. Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο, και η δημοφιλής instagrammer μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγο καιρό, ο 32χρονος διαγνώστηκε με έναν σπάνιο όγκο στο πάγκρεας και πέρασε ένα διάστημα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. Η Φεράνι ωστόσο, βρισκόταν στο πλευρό του μέχρι ο ίδιος να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να επιστρέψει υγιής στο σπίτι και την οικογένειά τους.



«Είμαι εδώ για να σας πω ότι έχω διαγνωστεί με μια ασθένεια, ευτυχώς σε αρχικό στάδιο και θα κάνω τη θεραπεία που πρέπει. Με περιμένει ένα σημαντικό ταξίδι και πιστεύω πως στο μέλλον θα μπορέσω να το μοιραστώ γιατί το να ακούω ιστορίες άλλων ανθρώπων, με ανακουφίζει» είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Instagram ο Φέντεζ.

Όταν πια όλα πήγαν καλά, το ζευγάρι γνωστοποίησε τα ευχάριστα με φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο, ευχαριστώντας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη βοήθειά τους.




Η Φεράνι στη δική της ανάρτηση έγραψε:

«Ήταν δύσκολο, αλλά είμαστε σπίτι 💖 Ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και το προσωπικό που μας κάνουν να νιώθουμε πάντα ασφαλείς και σαν στο σπίτι μας και που μας δίνουν πάντα ελπίδα. Ευχαριστώ τον υπέροχο σύζυγό μου που πάλεψε τόσο σκληρά και ήταν τόσο γενναίος για την οικογένειά μας 🙏🏻 Ευχαριστούμε παιδιά για όλη την αγάπη που νιώθουμε καθημερινά ❤️»

Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα;

Ανώνυμη καταγγελία βάζει στο «κάδρο» των ερευνών τον Μάνο Δασκαλάκη

Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και καταστήματα τη Μεγάλη Εβδομάδα

Δείτε το φλεγόμενο Moskva - Διεθνή ΜΜΕ επιβεβαιώνουν την αυθεντικότητα φωτογραφιών και βίντεο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης