Τα 8 πιο παράξενα αντικείμενα που... εκσφενδονίστηκαν σε συναυλίες

Τα 8 πιο παράξενα αντικείμενα που... εκσφενδονίστηκαν σε συναυλίες

Από αυγά, εσώρουχα μέχρι και... δονητές, τα διασημότερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας έχουν αντιμετωπίσει πολύ περίεργες αντιδράσεις

rih-arthr
Το τίμημα του να είναι κανείς διάσημος είναι μεγάλο και ο ενθουσιασμός των θαυμαστών πολλές φορές ξεφεύγει από τα όρια. Τραγουδιστές και σταρ του Χόλιγουντ έρχονται σε επαφή με πλήθος από φαν και οι λίγοι σεκιούριτι που τους περιτριγυρίζουν, δεν μπορούν να προβλέπουν πάντα τις αντιδράσεις όλων των ανθρώπων στο κοινό.

Το ίδιο συνέβη πριν λίγες ημέρες όσο η Lady Gaga τραγουδούσε κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «Chromatica Ball». Η τραγουδίστρια ερμήνευε το κομμάτι «Hold My Hand» στο Rogers Centre του Τορόντο, όταν ένας θεατής πέταξε ένα λούτρινο ζωάκι, το οποίο προσγειώθηκε στο κεφάλι της. Εκείνη απτόητη συνέχισε κανονικά την ερμηνεία της. Τον περασμένο μήνα, η Lady Gaga είχε δεχτεί ξανά αντικείμενο από το κοινό.
Αυτό ωστόσο, δεν είναι τίποτα μπροστά σε «εκρήξεις» αγάπης που έχουν δεχτεί άλλοι καλλιτέχνες στο παρελθόν. Από «πισίνα με πατατάκια», μέχρι εσώρουχα και.. παιχνίδια για ενήλικες, μεγάλοι καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας έχουν έρθει αντιμέτωποι με τα πιο παράξενα «δώρα» από θαυμαστές τα οποία μάλιστα, εκσφενδονίστηκαν από εκεί που κανείς δεν τα περίμενε.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες περιπτώσεις σταρ που τους πέταξαν τυχαία αντικείμενα κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους.

Ριάνα
Η Ριάνα άργησε να εμφανιστεί στη σκηνή για την προγραμματισμένη συναυλία της στο Μάντσεστερ το 2013. Το κοινό απηύδησε με την αναμονή. Όσο η σταρ της R&B καθυστερούσε τόσο περισσότερο χρόνο είχαν για να της ετοιμάσουν την «απάντησή» τους. Έξαλλοι με τη συμπεριφορά της RiRi την εκδικήθηκαν, πετώντας της… πατατάκια μόλις ολοκλήρωσε την ερμηνεία του κομματιού της «Rude Boy». Η αντίδρασή της δεν κρίθηκε και πολύ επαγγελματική, αφού άρχισε να βρίζει επί σκηνής.
Rihanna Stops Show After Fans Threw Chips For Being Late - WATCH!!!


Τζάστιν Μπίμπερ
Κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 2011, ο Τζάστιν Μπίμπερ ήρθε αντιμέτωπος με έναν «αυγοπόλεμο» με στόχο... τον ίδιο. Παρόλα αυτά, κανένα αυγό δεν τον πέτυχε και ο νεαρός τότε ποπ σταρ έδειξε να μην θέλει να χαλάσει το σόου με κάποια αντίδραση και συνέχισε να τραγουδά κανονικά, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Η αστυνομία βρήκε τον δράστη, ένα 17χρονο αγόρι, που είχε σπάσει την οροφή του «Acer Arena» και από εκεί πέταξε τα αυγά προς το μέρος του καλλιτέχνη.
Κλείσιμο
Justin Bieber gets pelted by eggs at Sydney Concert on the 29th of April!

Χάρι Στάιλς
Ο Χάρι Στάιλς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ποπ μουσικής σκηνής. Από όταν ήταν μέλος των One Direction είχε ξεχωρίσει τόσο για τις μουσικές τους ικανότητες, όσο και για την ιδιαίτερη αδυναμία που του είχε το γυναικείο φύλο.

Μέχρι και σήμερα, οι θαυμάστριες δεν σταματούν να εκδηλώνουν την αγάπη τους προς τον Χάρι Στάιλς με διάφορους και ευφάνταστους τρόπους. Αν υπήρχε συγκεκριμένος τίτλος για αυτή την κατηγορία, ο Στάιλς θα ήταν ο «βασιλιάς των παράξενων αντικειμένων που εκσφενδονίστηκαν στη σκηνή». Πέρα από γυναικεία εσώρουχα, ο ίδιος είδε να πετάγεται στη σκηνή κάτι που ποτέ κανείς δεν θα περίμενε να δει σε ένα live. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Νότιγχαμ της Αγγλίας το 2012, ένα ταμπόν ήρθε από το πλήθος στο stage και πιο συγκεκριμένα κατά πάνω του. Όταν συνειδητοποίησε περί τίνος επρόκειτο, τόσο ο Στάιλς όσο και οι υπόλοιποι τραγουδιστές δεν μπόρεσαν να κρύψουν την έκπληξή τους.
Harry Styles gets hit in the face with a tampon. ORIGINAL VIDEO. Nottingham 07/01/12.

Μπρούνο Μαρς
Μερικές φορές ένα τραγούδι φανατίζει με ανορθόδοξο τρόπο το κοινό ενός καλλιτέχνη. Το «Grenade», (Χειροβομβίδα), είναι μία απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Μπρούνο Μαρς, αλλά από τη στιγμή που άρχισε να το τραγουδά στις συναυλίες του, τόσο ο Μαρς όσο και η μπάντα που τον συνόδευε έρχονταν αντιμέτωποι με μία άβολη κατάσταση. Αυτό, γιατί ο κόσμος πετούσε στη σκηνή ψεύτικες χειρομβοβίδες, κάτι που τους τρόμαζε. Μιλώντας στην Daily Star, ο Μαρς είχε πει σχετικά με αυτό: «Από τότε που τραγουδάω το "Grenade" μου πετάνε όλο και περισσότερες ψεύτικες χειροβομβίδες. Στην αρχή ήταν χαριτωμένο τώρα αρχίζει να τρομάζει την μπάντα μου. Με τα φώτα της σκηνής αναμμένα δεν μπορείς να δεις τίποτα. Είναι επικίνδυνο και με τρομάζει».

Όσο για άλλα αντικείμενα που συχνά βρίσκουν τον δρόμο τους... στη σκηνή, είπε: «Δεν με πειράζουν μερικά σουτιέν. Είναι καλύτερα από καραμέλες. Αυτό μπορεί πραγματικά να βλάψει».
shutterstock_2009220338



Τζέσι Τζέι
Τα «φαγώσιμα» δώρα είναι συχνό φαινόμενο σε συναυλίες. Η Τζέσι Τζέι δεν έλαβε ούτε αυγά, ούτε μπίρες, ούτε και ποτά. Κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της στο κάστρο Άλνγουικ στην Αγγλία, κάποιος της πέταξε ένα πακέτο με ζελεδάκια σε σχήμα αρκουδιού.
Haribo song

Τομ Τζόουνς
Ένας από τους δημοφιλέστερους καρδιοκατακτητές της σκηνής είναι και ο Τομ Τζόουνς. Ο τραγουδιστής καταφέρνει να ξεσηκώνει το γυναικείο κοινό, ακόμη και τώρα που έχει φτάσει στην όγδοη δεκαετία της ζωής του. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη συναυλία στη Νέα Ορλεάνη, όταν θαυμάστριες του πέταξαν τα σουτιέν τους. Όταν ο ίδιος το αντιλήφθηκε, τους είπε γελώντας από το μικρόφωνο: «Πέταξες το σουτιέν σου; Δεν θα λάβεις υποστήριξη από εμένα».
Tom Jones: Underwear Throwing Became A "Problem" | Larry King Now | Ora.TV

Άνταμ Λάμπερτ
Μία από τις πιο άβολες στιγμές σε συναυλία, ήταν το 2009 όταν ο Άνταμ Λάμπερ δέχτηκε «επίθεση» από ένα παιχνίδι διαφορετικό από όλα τα  άλλα. Φαίνεται πως κάποιος ή κάποια από το κοινό βάλθηκε να κάνει τον σταρ εξώφυλλο την επόμενη ημέρα, μιας και το «δώρο» που δέχτηκε ο τραγουδιστής στο Οντάριο του Καναδά έγραψε ιστορία. Η λέξη «δονητής» συνόδευε το όνομά του για πολύ καιρό στα δημοσιεύματα.
Green Day
Το 1994 το κοινό εξέφραζε με διαφορετικό τρόπο τον ενθουσιασμό του με τα ροκ συγκροτήματα. Οι Green Day αποτέλεσαν μία από τις πιο εναλλακτικές μπάντες των προηγούμενων δεκαετιών με τις γεμάτες κόσμο συναυλίες τους, να είναι η τρανή απόδειξη της πρωτοφανούς επιτυχίας τους.

Κατά τη διάρκεια της performance τους στο Γούντστοκ το 1994, ο συναυλιακός χώρος μετατράπηκε σε πεδίο... μάχης! Το κοινό άρχισε να ξεριζώνει κομμάτια γης από το έδαφος και να τα πετά στη σκηνή, με τον τραγουδιστή και την υπόλοιπη μπάντα να... ανταποδίδουν.
Green Day Woodstock '94 mud fight



Ειδήσεις σήμερα:

Μαγικές στιγμές για τους επιβάτες του Orient Express - Πόσο κοστίζει το ιστορικό δρομολόγιο

«Στις ΗΠΑ η τεχνική μας αντιπροσωπεία για τα F-16», λέει το τουρκικό υπουργείο Άμυνας

Καρέ-καρέ η διάρρηξη ζαχαροπλαστείου στη Λαμία - Άδειασαν το ταμείο, πήραν... γλυκά και για το σπίτι!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης