Lady Gaga: Της πέταξαν λούτρινη κούκλα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια συναυλίας

Lady Gaga: Της πέταξαν λούτρινη κούκλα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια συναυλίας

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση της τραγουδίστριας

Gaga_Zoaki
Επίθεση… στο κεφάλι από ένα ιπτάμενο αντικείμενο δέχτηκε η Lady Gaga κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της περιοδείας της «Chromatica Ball». Η τραγουδίστρια ερμήνευε το τραγούδι «Hold My Hand» στο Rogers Centre του Τορόντο, θεατής πέταξε λούτρινο ζωάκι το οποίο προσγειώθηκε στο κεφάλι της. Εκείνη απτόητη συνέχισε κανονικά την ερμηνεία της. Τον περασμένο μήνα, η Lady Gaga είχε δεχτεί ξανά αντικείμενο από το κοινό.
Τι λέει η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο
Η γυναίκα που μοιράστηκε το βίντεο στο Twitter, λέγεται Τζο Σέλτον και μίλησε για το περιστατικό στη «Daily Mail»: «Αποφάσισα να τραβήξω σε βίντεο ένα μέρος του φινάλε της Lady Gaga επειδή το ‘Hold My Hand’ είναι ένα τόσο όμορφο κομμάτι και έχει μεγάλη σημασία για μένα. Κατέγραψα τυχαία αυτό το περιστατικό σε βίντεο και στην αρχή δεν ξέραμε ποιος το πέταξε ή τι αντικείμενο ήταν καν, πιθανώς λόγω του γεγονότος ότι η Lady Gaga είναι ο απόλυτος επαγγελματίας και δεν σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο. Ήθελα να το μοιραστώ με άλλους θαυμαστές για να αποθαρρύνω τον κόσμο από το να πετά πράγματα στη σκηνή, γιατί όσο καλές προθέσεις και αν έχεις, ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις πού θα προσγειωθεί κάτι όταν το πετάξεις».

Στην λεζάντα του βίντεο, η χρήστης του Twitter σημειώνει: «Πώς γίνεται μερικοί θαυμαστές να νομίζουν ότι είναι ok αυτό… είναι τόσο επικίνδυνο και λυπηρό».

Κλείσιμο


Και άλλοι καλλιτέχνες έχουν δεχτεί επιθέσεις επί σκηνής
Αυτό είναι το τελευταίο από μια σειρά πρόσφατων περιστατικών που αφορούν μέλη του κοινού σε συναυλίες. Στο Rolling Loud τον Ιούλιο, ο Kid Cudi έφυγε από τη σκηνή αφού το κοινό δεν σταμάτησε να του πετάει μπουκάλια. Η Cardi B, η Dua Lipa, οι Iron Maiden, οι Rage Against The Machine και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες έχουν επίσης αντιμετωπίσει θέματα που σχετίζονται με το κοινό τους τελευταίους μήνες.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το τριήμερο - Μετά τον Δεκαπενταύγουστο έρχονται 40αρια

Ραντεβού στις 22 Αυγούστου δίνουν τα κόμματα για τις παρακολουθήσεις – Κόντρα για τις δηλώσεις Αθανασίου

Προεδρική χάρη στον επικεφαλής του ομίλου Samsung που καταδικάστηκε για διαφθορά στη Νότια Κορέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης