Ορφέας Αυγουστίδης: Στην παραλία αγκαλιά με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά

Ορφέας Αυγουστίδης: Στην παραλία αγκαλιά με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο «Αστέρης» από τον «Σασμό»

vgoystidiskrassa_instagram
Τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές ως παντρεμένοι απολαμβάνουν, Ορφέας Αυγουστίδης και Γεωργία Κρασσα. 

Ο τηλεοπτικός Αστέρης από τη σειρά «Σασμός» εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα από τα γυρίσματα, πηγαίνοντας με τη σύζυγό του στην παραλία, όπως έκανε γνωστό μέσα από το προφίλ του στα social media.

Ο ηθοποιός ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες του με τη Γεωργία Κρασσά, στις οποίες το ζευγάρι ποζάρει ξαπλωμένο με φόντο μία παραλία άγνωστης μέχρι τώρα τοποθεσίας. Στη μία φωτογραφία, ο Ορφέας Αυγουστίδης κοιτά τη σύζυγό του ενώ εκείνη χαμογελά στην κάμερα. Στην άλλη φωτογραφία της δίνει ένα φιλί.

Δείτε τα τρυφερά στιγμιότυπα που ανάρτησε

299200480_388085110133398_1299907331476073806_n
299485402_186038997202999_6041323233551735943_n

Υπενθυμίζεται, ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούνιο  στο Κορωπί και ο γάμος είχε άρωμα... Κρήτης, αφού ο γαμπρός δεν αποχωρίστηκε το σαρίκι του. Μάλιστα, είχαν... διπλή χαρά, καθώς βάφτισαν και τον γιο τους, Αχιλλέα.

«Νιώθω παράφορα ερωτευμένος με τη Γεωργία. Αυτό το πλάσμα έχει έρθει και έχει φωτίσει τη ζωή μου» είχε πει σε συνέντευξή του στη «Super Κατερίνα» ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη γυναίκα της ζωής του. Το ζευγάρι, πριν από τον ερχομό του γιου τους, πριν από περίπου ένα χρόνο, είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης.

Η Μαρία Τσομπανάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της, τόσο για τον γάμο του γιου της, όσο και την βάφτιση του εγγονού της που έγινε την ίδια μέρα.

«Να ζήσουν χίλιες ζωές. Θα τους αγαπώ και θα τους εύχομαι και στην άλλη μου ζωή. Συγκινούμαι σήμερα πολύ, είναι και η βάφτιση του μωρού μας. Παιδιά δεν ξέρω τι λέω, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη» ήταν οι δηλώσεις της Μαρίας Τζομπανάκη.

Δείτε το βίντεο

Μαρία Τζομπανάκη: Η συγκίνηση για τον γάμο του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη

Ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε τον πατέρα του Ορφέα Αυγουστίδη, Ντίνο Αυγουστίδη, με την κόρη του, την Ελένη Ράντου, τη Βίκυ Παπαδοπούλου, τη Δανάη Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, την Γεωργία Αβασκαντήρα, την Ευγενία Σαμαρά, την Κωνσταντίνα Κλαψινού και πολλούς άλλους.

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Η δικογραφία για τον πρώην παίκτη reality που εισέβαλε στο Εφετείο - Ψάχνουν τις διαδρομές χρημάτων και ναρκωτικών

Μεγάλη Βρετανία: Οργή για το... ελληνικό καλοκαίρι του Τζόνσον - «Κάνει διακοπές, ενώ η χώρα μαστίζεται από την ακρίβεια»

Προσοχή, σκληρές εικόνες: Αυτοκίνητο στο Σικάγο «γκάζωσε» και σκότωσε τρεις ανθρώπους


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης