Ο Ορφέας Αυγουστίδης όπως και όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς Σασμός έχουν φέτος την ευκαιρία να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές ανάμεσα στα γυρίσματα του Β’ Κύκλου της σειράς που έχουν ήδη ξεκινήσει και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Ο ηθοποιός που κρατάει ζωντανή την επαφή τους με τους διαδικτυακούς του φίλους ανέβασε στο Instagram του τρεις ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τις διακοπές του. Μάλιστα σε μια από αυτές βγάζει τη γλώσσα του στον φακό.
Ο ηθοποιός διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής του τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο όπου βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του Γεωργίας Κρασσά και του μονάκριβου γιου τους.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε από τις διακοπές του στο Instagram του
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας