Η Ρίτα Όρα παντρεύτηκε και άλλαξε το επίθετό της σε Γουαϊτίτι

Η Ρίτα Όρα παντρεύτηκε και άλλαξε το επίθετό της σε Γουαϊτίτι

Η τραγουδίστρια και ο σκηνοθέτης Τάικα Γουαϊτίτι έκαναν κλειστό γάμο στο Λονδίνο – Το ζευγάρι εθεάθη να φορά βέρες

Rita_Exof
Η Ρίτα Όρα παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Τάικα Γουαϊτίτι σε μια τελετή κεκλεισμένων των θυρών στο Λονδίνο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η 31χρονη τραγουδίστρια λέγεται ότι έχει ήδη αλλάξει το επώνυμό της και θα είναι πλέον γνωστή ως «Mrs Waititi-Ora».

Η τραγουδίστρια του «Hot Right Now» και ο 46χρονος σκηνοθέτης του «Thor: Love And Thunder» έχουν και οι δύο φωτογραφηθεί με χρυσές βέρες στα δάχτυλά τους τις τελευταίες ημέρες, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι έχουν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

Το love story του ζευγαριού
Η Όρα και ο Γουαϊτίτι άρχισαν να βγαίνουν τον Μάρτιο του 2021, πριν δημοσιοποιήσουν το ειδύλλιό τους τον Αύγουστο του ίδιου έτους.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν από δύο μήνες και πηγές υποστηρίζουν τώρα ότι σχεδιάζουν ένα τεράστιο πάρτι για να γιορτάσουν τον μυστικό τους γάμο με φίλους και συγγενείς.

rita_twaititi


Ξεχωριστή τελετή
Μια πηγή δήλωσε στη «Sun» σχετικά με τον γάμο τους: «Ήταν μια πραγματικά οικεία τελετή και εξαιρετικά ξεχωριστή για όλους όσους ήταν εκεί. Οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι μπορούν να δουν πόσο τρελά ερωτευμένοι είναι. Παρά το γεγονός ότι ζει στα φώτα της δημοσιότητας, η Όρα είναι αποφασισμένη να κρατήσει τη σχέση τους όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική και δεν ήθελε να κάνει ένα μεγάλο γαμήλιο γλέντι. Η Όρα έχει ήδη επιστρέψει στο στούντιο και δουλεύει πάνω στο τρίτο της άλμπουμ».

Το ζευγάρι δεν έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημη δήλωση όμως η τραγουδίστρια εθεάθη να φορά χρυσή βέρα στο δάχτυλο της.
Κλείσιμο


Ο γεννημένος στη Νέα Ζηλανδία σκηνοθέτης εθεάθη και εκείνος την Παρασκευή να φοράει βέρα.

Μάλιστα σε ένα στιγμιότυπο στο Instagram που μοιράστηκε η αδελφή της Ρίτα, Έλενα, ο Τάικα, φαινόταν να φοράει το χρυσό κόσμημα στο αριστερό του δάχτυλο καθώς απολάμβανε το ποτό του.

Taika_Vera


Η Ρίτα από την πλευρά της ανέβασε την ίδια φωτογραφία στο Instagram της, αλλά φρόντισε να καλύψει το χέρι του Τάικα με τη λεζάντα της.

Taika_Xoris_Vera


Τον Ιούνιο είχε αναφερθεί ότι το ζευγάρι επρόκειτο να παντρευτεί.

Ένας φίλος τους δήλωσε στη «Sun»: «Δεν πρόκειται να κάνουν κάτι μεγάλο και επιδεικτικό. Είναι ερωτευμένοι και αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. “Δεν έκαναν όλο αυτό του τύπου: Θα με παντρευτείς;” και μια ανάρτηση στο Instagram. Δεν υπάρχει δαχτυλίδι ή μεγάλη προετοιμασία. Απλά ήρθαν όλο και πιο κοντά και τελικά είπαν ο ένας στον άλλο σχεδόν ταυτόχρονα: "Θέλω να σε παντρευτώ».

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα ο «Τάικα αποκαλεί την Ρίτα “σύζυγο”» και εκείνη λέει πως «ο Τάικα θα είναι ο πρώτος και τελευταίος σύζυγός της».


Με ποιους ήταν πριν γίνουν ζευγάρι
Ο Γουαϊτίτι ήταν παντρεμένος με την παραγωγό ταινιών Chelsea Winstanley και οι δυο τους χώρισαν αθόρυβα το 2018. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες δέκα και έξι ετών αντίστοιχα.

Η Ρίτα πριν γίνει διάσημη με τον Μπρούνο Μαρς σε ηλικία 18 ετών, λέγοντας αργότερα: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Γνωριστήκαμε το 2009. Ήμουν 18 ετών και ξεκινούσα στην Roc Nation. Ο Bruno ήταν άγνωστος τότε. Ήταν ένας αγωνιζόμενος τραγουδοποιός που είχε προσληφθεί για να γράψει τραγούδια για μένα. Σκέφτηκα: "Ουάου, αυτός είναι ο καλύτερος τύπος στον κόσμο».

Μετά τον Bruno, η τραγουδίστρια έβγαινε με τον ριάλιτι σταρ Rob Kardashian για δύο μήνες από τον Οκτώβριο του 2012, πριν τερματίσει το σύντομο ειδύλλιό τους λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τζο Μπάιντεν «παλεύει» να φορέσει το σακάκι του - Δείτε βίντεο

O Μάνος Βαμβούκης είναι η ψυχή των πάρτυ

Ελεονώρα Μελέτη: «Καμία δίαιτα, κάνω απλά σωστή και ισορροπημένη διατροφή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης