Η Ρίτα Όρα και ο Τάικα Γουαϊτίτι ετοιμάζονται να παντρευτούν

Η Ρίτα Όρα και ο Τάικα Γουαϊτίτι ετοιμάζονται να παντρευτούν

«Δεν πρόκειται να κάνουν κάτι φαντασμαγορικό, δεν υπάρχει δαχτυλίδι ή μεγάλη προετοιμασία», αποκάλυψε άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον

Rita_-_Taika
H Ρίτα Όρα και ο Τάικα Γουαϊτίτι σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, πολύ σύντομα θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ότι η 31χρονη τραγουδίστρια και ο 46χρονος Νεοζηλανδός σκηνοθέτης και ηθοποιός αρραβωνιάστηκαν, στενός φίλος τους δήλωσε στη Sun ότι σχεδιάζουν μια «χαμηλών τόνων τελετή» και στη συνέχεια ένα μεγάλο πάρτι στο Λονδίνο με εντυπωσιακή λίστα καλεσμένων.

«Δεν πρόκειται να κάνουν κάτι φαντασμαγορικό και να το κοκορεύονται εκ των προτέρων. Πρόκειται απλώς για το ότι είναι ερωτευμένοι και αποφασίζουν ότι ήρθε η ώρα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους», δήλωσε η πηγή.

«Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Δεν έκαναν όλο αυτό του τύπου "Θα με παντρευτείς;" και μια ανάρτηση στο Instagram. Δεν υπάρχει δαχτυλίδι ή μεγάλη προετοιμασία. Απλά ήρθαν όλο και πιο κοντά και τελικά είπαν ο ένας στον άλλον σχεδόν ταυτόχρονα, 'Θέλω να σε παντρευτώ”», ανέφερε η πηγή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora)


Το love story του ζευγαριού
Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και το δείχνει και δημόσια, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Οι φήμες ήθελαν τη Ρίτα Όρα και τον Τάικα Γουαϊτίτι να διατηρούν δεσμό από τον Απρίλιο του 2021, ενώ έναν μήνα μετά, τον Μάιο του 2021, φωτογραφήθηκαν μαζί στην Αυστραλία.

Να σημειωθεί ότι ο ταλαντούχος σκηνοθέτης ήταν παντρεμένος με την 46χρονη σήμερα παραγωγό ταινιών Τσέλσι Γουίνστανλεϊ, από το 2011 έως το 2018, με την οποία έχει δύο παιδιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τετ α τετ με τη Βραζιλιάνα τοπ μόντελ


Κληρονομιά Τράγκα: Ο Φρέντυ έφυγε, η Μαρία και ο Γιάννης έμειναν


Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Οι πρώτες εκτιμήσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης