Ονειρεμένες διακοπές σε απόσταση αναπνοής

Ονειρεμένες διακοπές σε απόσταση αναπνοής

Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τοπίου σε συνδυασμό με την αισθητική των χώρων του Alkyon Resort Hotel & Spa, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, σε απόσταση μιας ώρας από την Αθήνα

αλκυον1

Sponsored content

Το Alkyon Resort Hotel & Spa στο Βραχάτι Κορινθίας, xτισμένο σε μια έκταση 25.000 τ.μ. γεμάτη με κατάφυτους κήπους, είναι μια όαση γαλήνης και χαλάρωσης για τους επισκέπτες του. Ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχειακό συγκρότημα που συνδυάζει την αισθητική απέριττης πολυτέλειας με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Μόλις μια ώρα μακριά από την Αθήνα και δίπλα σε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους και τη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Βραχατίου, αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για αποδράσεις στην ευρύτερη περιοχή. Η θρυλική λίμνη Στυμφαλία, γνωστή από τους άθλους του Ηρακλή, το επιβλητικό κάστρο Ακροκόρινθου, η εντυπωσιακή λίμνη Δόξα, και ο σημαντικής αξίας αρχαιολογικός χώρος του Ηραίου είναι εξαιρετικές αφορμές για κοντινές εκδρομές που θα σάς μείνουν αξέχαστες.

DJI_0463_G
Κλείσιμο

Διαμονή πολυτελείας

Standard, Superior και Executive αλλά και Junior Suites, όλα εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες ανέσεις, υπόσχονται αξέχαστη διαμονή. Επιλέξτε τον τύπο της διαμονής που ταιριάζει στις δικές σας προσδοκίες και ζήστε  μια μοναδική εμπειρία πολυτέλειας και φιλοξενίας. 

Alkyon_32

-Κομψά δωμάτια Standard και Executive, με υπέροχη θέα στους κήπους του συγκροτήματος.
-Πολυτελείς σουίτες, με ευρύχωρους χώρους μοναδικής αισθητικής. Με υπηρεσίες και service υψηλών προδιαγραφών για premium διαμονή.
-Άνετα διαμερίσματα και μεζονέτες, με καλαίσθητους και λειτουργικούς χώρους. Αποτελούν την ιδανική επιλογή άνετης διαμονής για οικογένειες και παρέες 3 ή 4 ατόμων.

DJI_0500_G

Το νερό, πηγή χαράς

Οι πισίνες που προσφέρουν ατελείωτες ώρες χαράς σε μικρούς και μεγάλους, είναι μερικοί ακόμα από τους λόγους που καθιστούν το Alkyon Resort Hotel & Spa έναν από τους πιο προσφιλείς προορισμούς για όλη την οικογένεια. Υπάρχουν 2 εξωτερικές πισίνες, εξωτερικό Jacuzzi, pool bar, παιδική πισίνα, παιδική χαρά, ποδήλατα, ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία, για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης.
DJI_0531_G_copy

Εμπειρία των αισθήσεων
Στο υπερσύγχρονο και ατμοσφαιρικό Spa Center που έχει δημιουργηθεί για να ξυπνάει τις αισθήσεις, θα αφεθείτε στα έμπειρα χέρια εξειδικευμένων θεραπευτών και θα γνωρίσετε μια νέα εμπειρία αναζωογόνησης, χαρίζοντας στον εαυτό σας ευεξία και χαλάρωση.

Ο μεγάλος γυάλινος θόλος που στεγάζει το αίθριο επιτρέπει στο φυσικό φως να εισέλθει στο εσωτερικό του spa, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα ηρεμίας και γαλήνης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα θεραπειών και υπηρεσιών περιποίησης, το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Alkyon1907_G

Ένας ακόμη λόγος να το επισκεφθείτε

Μέχρι και τις 30/9, μη χάσετε τη μεγάλη προσφορά του ξενοδοχείου: δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή και δωρεάν χρήση jacuzzi και σάουνα, μόνο 110 ευρώ!

Alkyon Resort Hotel & Spa | Βραχάτι Κορινθίας | τηλ. 27410 52010 | email: resa@alkyonhotel.gr | www.alkyonhotel.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης