Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» κι αρχικά, δήλωσε για τον Τριαντάφυλλο: «Δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή, δεν του έχω κάνει κάτι».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι κακό να βγαίνεις και να κάνεις αρνητική κριτική σε έναν άνθρωπο που δεν σε έχει πειράξει. Και η ανάρτησή του αναφέρεται στα περσινά συμβάντα που μας απέβαλαν με την Δαλάκα. Ο Τριαντάφυλλος που κολλάει με το περσινό Survivor; Είναι τραγικό. Και εμπλέκεις κι έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με αυτό το πράγμα».
Όπως είπε αργότερα, η ίδια εκνευρίστηκε ιδιαίτερα με τη συνέντευξη του τραγουδιστή. «Όταν έβλεπα τη συνέντευξη του Τριαντάφυλλου ήθελα να μπω μέσα στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να μιλάω με ανθρώπους που χωρίς λόγο δημιουργούν θέμα», τόνισε.
Τέλος, συμπλήρωσε πως ήταν λογικό ο Χρήστος Δάντης να ξεσπάσει μετά τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για την ίδια.
«Είναι ένα "καυτό" θέμα, βγαίνει η Ασημίνα από το Survivor. Α, κάτσε να ασχοληθούμε με την Ασημίνα, για να ξαναβγούμε στην επικαιρότητα. Που δεν νομίζω να το έχει ανάγκη. Κάποια στιγμή και ο Χρήστος θα έκανε μπαμ και έκανε μπαμ. Γιατί κράζουνε μόνιμα τον άνθρωπό του. Δεν τα είχα πει έτσι χύμα. Ευχαριστώ την Κύπρο που τα είπα», δήλωσε κλείνοντας.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους