Λάουρα Νάργες: Ο Χρήστος Σαντικάι τραγουδά στο μωράκι που περιμένουν

Λάουρα Νάργες: Ο Χρήστος Σαντικάι τραγουδά στο μωράκι που περιμένουν

«Εμένα δεν με αφήνει να του τραγουδάω για να μην μάθει στα φάλτσα», έγραψε η Λάουρα Νάργες σε ανάρτησή της - Δείτε το Instagram story της

santikai_laoyra282
Σε λίγο καιρό η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί και όλα δείχνουν πως περιμένουν τον γιο τους με χαρά.

Η Λάουρα Νάργες μοιράζεται συχνά στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, ως εγκυμονούσα και η τελευταία της ανάρτηση, περιλαμβάνει όλα τα μέλη της οικογένειας. 
Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λάουρα Νάργες ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεταο η φουσκωμένη κοιλιά της και ο Χρήστος Σαντικάι.


Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, ο Χρήστος Σαντικάι τραγουδά στο μωράκι τους για να το νανουρίσει. Η ραδιοφωνική παραγωγός έγραψε στο story με χιουμοριστική διάθεση: «Εμένα δεν με αφήνει να του τραγουδάω για να μην μάθει στα φάλτσα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το λέει. Θα γίνω μία μέρα popstar επίτηδες».

Δείτε την ανάρτησή της


laurainstagram22


Υπενθυμίζεται, ότι πριν από μερικές ημέρες το ζευγάρι διοργάνωσε το baby shower του γιου τους, παρέα με άτομα από το στενό φιλικό τους περιβάλλον. Μάλιστα, στο πάρτι τους υπέγραψαν και σύμφωνο συμβίωσης. Όπως άλλωστε είχαν δηλώσει, σκόπευαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους πριν τη γέννηση του μωρού.

Δείτε την ανάρτηση της Λάουρα Νάργες από το baby shower





Ειδήσεις σήμερα:

Ο Βερναρδάκης ζήτησε συγγνώμη που αποκάλεσε «Πισπιρίγκου» την Κεραμέως

Σοκάρουν οι περιγραφές από το τροχαίο με τον νεκρό 34χρονο στη Λεωφόρο Μαραθώνος - «Έτρεχε τουλάχιστον με 160-180»

Αγγίζουν την απόλυτη ισοτιμία ευρώ και δολάριο για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης