Η Λάουρα Νάργες ζει την απόλυτη ευτυχία, στο πλευρό του Χρήστου Σαντικάι, με τον οποίο σε λίγους μήνες πρόκειται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί. Το ερωτευμένο ζευγάρι πριν δύο εβδομάδες περίπου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης και αμέσως μετά γιόρτασε το χαρμόσυνο γεγονός με ένα μεγάλο πάρτι, για τον γιο που περιμένουν.
Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός περιμένει πώς και πώς να έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι και μέχρι τότε απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της, κάνοντας πράγματα που λατρεύει.
Η μέλλουσα μαμά, καθώς διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, πόζαρε στον φακό με το μαγιό της, με θέα το γαλάζιο.
«Το πρώτο μου «μπάνιο» για φέτος (κάλλιο αργά παρά ποτέ), κάτασπρη σαν το γάλα. Τα μόνα δευτερόλεπτα που απομακρύνθηκα από την σκιά της ομπρέλας ήταν αυτή εδώ η στιγμή… Και τώρα, μετά από μία τέτοια περιπέτεια χρειάζομαι δύο μέρες ξεκούρασης για να συνέλθω. Χρόνια πολλά σε όλες τις Μαρίνες!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Λάουρα Νάργες.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς