Μαρία Αντωνά: Ξέσπασε στο Instagram - «Ξέρουμε, αλλά δεν μιλάμε από επιλογή»

Μαρία Αντωνά: Ξέσπασε στο Instagram - «Ξέρουμε, αλλά δεν μιλάμε από επιλογή»

«Χαμήλωσε μπάλα γιατί θα το ανοίξω», πρόσθεσε στο ίδιο μήνυμα - Δείτε την ανάρτησή της

maria_antona
Με μία ανάρτησή της στο Instagram, η Μαρία Αντωνά θέλησε να περάσει το μήνυμά της σε κάποιον, του οποίου την ταυτότητα δεν θέλησε να αποκαλύψει.

Μέσα από Instagram story, η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, ανάρτησε μία φωτογραφία της, στη λεζάντα της οποίας προειδοποίησε τον άγνωστο παραλήπτη να «χαμηλώσει μπάλα για να μην το ανοίξει», χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Μαγκιά είναι να σέβεσαι τον εαυτό σου, εσείς που νομίζετε ότι δεν ξέρουμε, ξέρουμε, αλλά δεν μιλάμε από επιλογή. Χαμήλωσε μπάλα γιατί θα το ανοίξω. Φελάκια».

Δείτε το Instagram story

tvna


Η Μαρία Αντωνά αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Άρη Σοϊλέδη, τον οποίο υποστήριζε καθημερινά, όσο διαγωνιζόταν στο Survivor. Οι δυο τους, όπως έχουν δηλώσει, αναμένεται να παντρευτούν σε λίγο καιρό.



Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αν και αποτελούσε το μεγάλο φαβορί κατέκτησε τη δεύτερη θέση, αφού νικητής του ριάλιτι επιβίωσης αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας. Αφού επέστρεψε στη βάση του και στη σύντροφό του, θέλησε να της υπενθυμίζει, το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

Σε μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην μέλλουσα σύζυγό του και επιθυμώντας να την ευχαριστήσει που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, έγραψε στο Instagram:

«Φεύγοντας για το παιχνίδι μου είπες κάποια πράγματα στα οποία έπεσες σε όλα μέσα … Χωρίς εσένα δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο… χωρίς εσένα δεν θα πετύχαινα όσα πέτυχα χωρίς εσένα όλα θα ήταν αλλιώς …. Για αυτό και θέλω να σου πω δημόσια πως είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί και είσαι η δύναμη μου … σε ευχαριστώ για όλη την στήριξη όχι μόνο στο παιχνίδι αλλά για όλα αυτά τα χρόνια … Σ’ αγαπώ και θέλω πάντα να σε βλέπω να χαμογελάς γιατί το αξίζεις».




Ειδήσεις σήμερα:

Έφτασε στην Ταϊβάν η Νάνσι Πελόζι - Δείτε βίντεο

Ζάκυνθος: «Θέλω να δω την αντίδρασή του, να δω πώς έκανε κάτι τέτοιο», δηλώνει ο γιος του συζυγοκτόνου

Hellfire R9X: Η «βόμβα νίντζα» με την οποία οι ΗΠΑ εξολόθρευσαν τον Αλ Ζαουάχρι


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης