Άρης Σοϊλέδης: Δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη Μαρία Αντωνά – «Είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί και είσαι η δύναμή μου»

Άρης Σοϊλέδης: Δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη Μαρία Αντωνά – «Είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί και είσαι η δύναμή μου»

«Χωρίς εσένα δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο… χωρίς εσένα δεν θα πετύχαινα όσα πέτυχα, χωρίς εσένα όλα θα ήταν αλλιώς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άρης Σοϊλέδης - Δείτε τη δημοσίευση 

Soiledhs__3__2
Ο Άρης Σοϊλέδης  θεωρήθηκε ένας από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν από το Survivor  και μπορεί να έφτασε μέχρι τον τελικό, όμως δεν κατάφερε να σηκώσει την «κούπα».

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αν και αποτελούσε το μεγάλο φαβορί κατέκτησε τη δεύτερη θέση, αφού νικητής αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας. Έχοντας πλέον επιστρέψει στη βάση του και στην αγαπημένη του Μαρία Αντωνά, ο ίδιος δεν χάνει ευκαιρία να της υπενθυμίζει, το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της. Όπως έχει ανακοινώσει το ζευγάρι, έχουν βάλει μπροστά τα σχέδια του γάμου τους και έχουν όνειρο να δημιουργήσουν μαζί μία όμορφη οικογένεια.

Το απόγευμα του Σαββάτου 16/7 ο πρώην παίκτης του Survivor θέλησε να κάνει μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην μέλλουσα σύζυγό του, επιθυμώντας να την ευχαριστήσει που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

«Φεύγοντας για το παιχνίδι μου είπες κάποια πράγματα στα οποία έπεσες σε όλα μέσα … Χωρίς εσένα δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο… χωρίς εσένα δεν θα πετύχαινα όσα πέτυχα χωρίς εσένα όλα θα ήταν αλλιώς …. Για αυτό και θέλω να σου πω δημόσια πως είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί και είσαι η δύναμη μου … σε ευχαριστώ για όλη την στήριξη όχι μόνο στο παιχνίδι αλλά για όλα αυτά τα χρόνια … Σ’ αγαπώ και θέλω πάντα να σε βλέπω να χαμογελάς γιατί το αξίζεις», έγραψε στην ανάρτησή του Άρης Σοϊλεδης.

Soiledhs__1_
Soiledhs__2_
Soiledhs__3_




Ειδήσεις σήμερα:

Ξεπέρασε τις 35.000 αιτήσεις μέσα σε 3 ώρες η πλατφόρμα «Τουρισμός για Όλους», 15 ερωτήσεις και απαντήσεις για το πώς θα πάρετε το voucher

Φουλάρει για μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου ο Τεντόγλου

Με ψεύτικο προφίλ στο Instagram «ψάρευε» τα θύματά του ο 31χρονος από τον Άγιο Δημήτριο - Η «παγίδα» που οδήγησε στο revenge porn
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης