Maestro: Φωτογραφίες του Μπράντλεϊ Κούπερ από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Maestro: Φωτογραφίες του Μπράντλεϊ Κούπερ από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Ο πρωταγωνιστής είναι αγνώριστος - Δείτε τις εικόνες που μαρτυρούν την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του

bradley-cooper-maestro_2
Ένας άλλος είναι ο Μπράντλεϊ Κούπερ, όπως αποδεικνύεται από τις εικόνες των γυρισμάτων της νέας ταινίας «Maestro».

Εδώ και κάποιες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από την ταινία που αναφέρεται στη ζωή του συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν και στα  στιγμιότυπα διακρίνεται ο πρωταγωνιστής Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος είναι αγνώριστος
Cooper-Maestro
Ο ηθοποιός μεταμορφώθηκε στον ηλικιωμένο Μπερνστάιν. Στο πλευρό του Μπράντλεϊ Κούπερ θα πρωταγωνιστήσει η Κάρι Μούλιγκαν, η οποία θα υποδυθεί τη σύζυγό του συνθέτη, Φελίσια Μοντεαλέγκρε.
Αξίζει να τονιστεί ότι την ταινία έχει επιμεληθεί σχεδόν εξολοκλήρου ο Κούπερ αφού έγραψε το σενάριο, ενώ έχει αναλάβει και μέρος της σκηνοθεσίας και της παραγωγής.

Στο σενάριο της ταινίας έβαλε επίσης την υπογραφή του και ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος του Spotlight, Τζος Σίνγκερ. Μεγάλα ονόματα σκηνοθετών, όπως ο Μάρτιν Σκορτσέζε και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα είναι οι παραγωγοί της ταινίας μαζί με τον σκηνοθέτη του Τζόκερ, Τοντ Φίλιπς και τους Κρίστι Μακόσκο Κρίγκερ, Φρεντ Μπέρνερ και Έιμυ Ντέρνινγκ. 
Cooper-Maestro__1_
Κλείσιμο
Μάλιστα κατά το παρελθόν ο Μπράντλεϊ Κούπερ είχε δηλώσει πως όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει μαέστρος: «Είχα πάθει εμμονή, όταν ήμουν 8 είχα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη μια μπαγκέτα. Άκουγα τη μουσική και την ερωτευόμουν. Προσπαθούσα να μάθω κάθε σημείο ενός κομματιού, όπως το κονσέρτο βιολιού για το Opus 35 του Τσαϊκόφσκι».
Cooper-Maestro__2_
Δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Maestro», ωστόσο σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα αναμένεται να κυκλοφορήσει είτε στο τέλος του έτους, είτε κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Πρόκειται για τη δεύτερη ταινία που αναλαμβάνει ο Κούπερ, ως σκηνοθέτης μετά το «A Star Is Born» του 2018.

Η ταινία θα ασχοληθεί με την καριέρα και την ζωή του Οσκαρικού συνθέτη, ο οποίος δούλεψε σε μεγάλα έργα του Μπροντγουέι όπως το «West Side Story», ενώ έγραψε μουσική για κλασικές ταινίες όπως το «On the Waterfront».
Η καριέρα του ξεκίνησε όταν μία μέρα ο μαέστρος της Φιλαρμονικής της Νέας Υόρκης αρρώστησε και χωρίς πρόβα στα 25 του, ανέλαβε να την διευθύνει. Τα πήγε τόσο καλά που την επόμενη μέρα, έγινε πρωτοσέλιδο στους New York Times. Μέσα στην ταινία θα ξετυλιχθεί και η υπέροχη αλλά περίπλοκη ιστορία του γάμου του σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Φωτογραφίες: AbacaPress / SplashNews.com

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Ανατολική Μεσόγειο το «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν» - Απόπειρα αιφνιδιασμού από τον Ερντογάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο μετρό λόγω έργων για τη Γραμμή 4 από σήμερα

Τα F-35 του Ισραήλ καθηλώνονται στο έδαφος λόγω πιθανού προβλήματος στα εκτινασσόμενα καθίσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης