Μπράντλεϊ Κούπερ: Η πολιτικός Χούμα Αμπεντίν είναι η νέα του σύντροφος

Μπράντλεϊ Κούπερ: Η πολιτικός Χούμα Αμπεντίν είναι η νέα του σύντροφος

Πρόκειται για την 45χρονη πολιτικό με ενεργό δράση στο Δημοκρατικό Κόμμα και πρώην σύζυγο του Άνθονι Γουίνερ - Το φημολογούμενο νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ είχε πάει χώρια στο φετινό Met Gala

cooperhuma
Τρία χρόνια χρειάστηκε, απ' ό,τι φαίνεται, ο  Μπράντλεϊ Κούπερ για να ξεπεράσει την Ιρίνα Σάικ και να προχωρήσει στη ζωή του. Το ζευγάρι χώρισε το 2019 έπειτα από φήμες που ήθελαν τον Κούπερ να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Lady Gaga μετά τη συνεργασία τους στο «A Star is Born».

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο ηθοποιός είναι σε σχέση με την Χούμα Αμπεντίν. Πρόκειται για την 45χρονη πολιτικό με ενεργό δράση στο Δημοκρατικό Κόμμα και πρώην σύζυγο του 
Άνθονι Γουίνερ, πρώην μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ. Η Αμπεντίν είναι επίσης μία από τις πιο στενές συνεργάτιδες της Χίλαρι Κλίντον.

279625164_322393893363138_7071847573314305985_n


Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης και η Αμπεντίν βγαίνουν εδώ και μερικούς μήνες, ενώ σύμφωνα με το Page Six οι δυο τους γνωρίστηκαν από την αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ, σύμφωνα με το Page Six, η οποία ήταν η πρώτη που αποκάλυψε τη σχέση τους.


Είναι χαρακτηριστικό, ότι Κούπερ και Αμπεντίν έδωσαν το «παρών» στο φετινό Met Gala που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαΐου, αλλά όχι μαζί. Μέχρι ώρας καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Are Bradley Cooper & Huma Abedin Dating?
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

«Χυδαίο ψέμα», λέει η Ευγενία Μανωλίδου μετά τον Άδωνι για τις φήμες ότι την χτύπησε

Ένοχος για δύο βιασμούς ο Λιγνάδης - Η απόφαση του δικαστηρίου

Δύο οι δράστες της επίθεσης στον Real FM



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης