Μπράντλεϊ Κούπερ: Αγνώριστος στις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία «Maestro»

Μπράντλεϊ Κούπερ: Αγνώριστος στις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία «Maestro»

Ο ηθοποιός υποδύεται τον συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν στη βιογραφική ταινία του Netflix - Δείτε τα στιγμιότυπα που «μαρτυρούν» τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Χολιγουντιανού σταρ

cooper_maestro
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ υποδύεται τον θρυλικό συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν στη νέα ταινία του Netflix και η εικόνα του δεν θυμίζει σε τίποτα τον αστέρα του Χόλιγουντ, όπως τον είχε συνηθίσει το κοινό.

Αναλυτικότερα, η πλατφόρμα, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας «Maestro», την οποία έχει επιμεληθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου ο Κούπερ, αφού έγραψε το σενάριο, ενώ έχει αναλάβει και μέρος της σκηνοθεσίας και της παραγωγής.

Στο σενάριο της ταινίας έβαλε την υπογραφή του και ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος του Spotlight, Τζος Σίνγκερ. Μεγάλα ονόματα ονόματα σκηνοθετών, όπως ο Μάρτιν Σκορτσέζε και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα είναι οι παραγωγοί της ταινίας μαζί με τον σκηνοθέτη του Τζόκερ, Τοντ Φίλιπς και τους Κρίστι Μακόσκο Κρίγκερ, Φρεντ Μπέρνερ και Έιμυ Ντέρνινγκ. 
Στις φωτογραφίες εμφανίζεται επίσης η Κάρεϊ Μάλιγκαν, η οποία υποδύεται τη γυναίκα του Μπερνστάιν, Φελίσια.




Δείτε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

bradley

brad2

brad_kale

Κλείσιμο
koyoper


Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην ταινία θα παίξουν επίσης ο Ματ Μπόμερ και η Μάγια Χοκ .

Δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Maestro», ωστόσο σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα αναμένεται να κυκλοφορήσει είτε στο τέλος του έτους, είτε κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Πρόκειται για τη δεύτερη ταινία που αναλαμβάνει ο Κούπερ, ως σκηνοθέτης μετά το «A Star Is Born» του 2018.

Η ταινία θα ασχοληθεί με την καριέρα και την ζωή του Οσκαρικού συνθέτη, ο οποίος δούλεψε σε μεγάλα έργα του Μπροντγουέι όπως το «West Side Story», ενώ έγραψε μουσική για κλασικές ταινίες όπως το «On the Waterfront».

Η καριέρα του ξεκίνησε όταν μία μέρα ο μαέστρος της Φιλαρμονικής της Νέας Υόρκης αρρώστησε και χωρίς πρόβα στα 25 του, ανέλαβε να την διευθύνει. Τα πήγε τόσο καλά που την επόμενη μέρα, έγινε πρωτοσέλιδο στους New York Times. Μέσα στην ταινία θα ξετυλιχθεί και η υπέροχη αλλά περίπλοκη ιστορία του γάμου του σύμφωνα με το δημοσίευμα.


Ειδήσεις σήμερα:

Στις 6 Ιουνίου η δίκη για τη σφαγή του επιχειρηματία με κουζινομάχαιρο από 33χρονο stalker στη Ναύπακτο

«Το έκανα για τον πλανήτη» λέει ο άντρας που έριξε τάρτα α λα κρεμ στη «Μόνα Λίζα» στο Λούβρο

Ο χάρτης με τα «κρούσματα» ενδοοικογενειακής βίας σε Αττική και Θεσσαλονίκη - Δείτε ανά περιοχή








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης