Σενάρια για Μαλέσκου και τέλος στις φήμες για Σίσσυ και Δανάη

Σενάρια για Μαλέσκου και τέλος στις φήμες για Σίσσυ και Δανάη

Μετράμε αντίστροφα αλλά μέχρι να μηδενίσει το κοντέρ θα έχουμε και να λέμε και να γράφουμε

TV_maleskou
Δεν με ενδιαφέρει αν η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε νούμερα. Αυτό που ξέρω και δεν αμφισβητείται είναι πως, είτε παρουσιάζει εκπομπή είτε όχι, συζητιέται όσο καμία άλλη… Σε περίοδο τηλεοπτικής ξηρασίας και αφού αποδείχθηκαν λίγο φανταστικά τα σενάρια που την ήθελαν στην πρωινή ζώνη του Star, ένα νέο έργο προβάλλεται στους θερινούς κινηματογράφους. Αυτό με την Ιωάννα πρωταγωνίστρια – παρουσιάστρια στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Mega. Ευχάριστο θα ήταν κυρίως για την κοπέλα. Αν το Mega το αποφάσιζε πρώτα απ’ όλα… Αυτά και λέξη παραπάνω.

Σίσσυ Χρηστίδου και Δανάη Μπάρκα παραμένουν με τις ωραίες παρέες τους στις ζώνες τους και πολύ μικρές αλλαγές στην σκαλέτα και πίσω από τις κάμερες. Η Σίσσυ αναζητά νέο αστυνομικό συντάκτη και η Δανάη λίγη ξεκούραση.

μπαρκα


Ο Γιώργος Αυτιάς αποχαιρέτησε όμορφα και άφησε αιχμές αλλά και προσδοκίες για την επόμενη σεζόν με ανανεωμένη εκπομπή (σε όλα τα επίπεδα). Κάτι έχει πάρει το μάτι και το αυτί μου. Ο Γιώργος είναι σταθερά πρωταθλητής με 19% στο σύνολο κοινού και με 172 χιλιάδες τηλεθεατές ανά λεπτό.

Σαρώνει η «Ωρα η καλή» η οποία σημείωσε 21% χθες, Δευτέρα. Οι «Ευτυχισμένοι μαζί» στο 20,1%, τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» στο 17% και ο Στάθης Ψάλτης με το «Βασικά καλησπέρα σας» στο 15%. Αυτά για να αντιλαμβανόμαστε τι θέλει ο κόσμος και μάλιστα το δυναμικό κοινό.

Στον Alpha έρχεται ο «Παράδεισος των Κυριών». Με άρωμα δεκαετίας 1960 και πολύ ενδιαφέρον καστ: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη,Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης, Γωγώ Μπρέμπου.
Αργυρης_Πανταζαρας__Νατασα_Εξηνταβελωνη
Κλείσιμο

Κοντά σε συμφωνία για την πρωινή ζώνη της ΕΡΤ ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Εντωμεταξύ στο Ραδιομέγαρο αναζητείται επειγόντως κωμωδία. Επίσης αναμένεται απάντηση από το δίδυμο Βαμβακάρης – Γιαννούτσος για διπλή εμφάνιση εβδομαδιαίως.

Στον ΣΚΑΪ ήταν να μην πάρουν μπροστά οι μηχανές της μυθοπλασίας. Ετσι σήμερα ήρθαν τα πρώτα στοιχεία από την «Αγρια Γη» σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου και τα ονόματα των ηθοποιών: Ζέτα Δούκα, Στέφανος Μιχαήλ, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ορέστης Τζιόβας, Θανάσης Πατριαρχέας, Λήδα Ματσάγγου, Κώστας Φαλελάκης, Νίκος Αρβανίτης, Στράτος Τζώρτζογλου, Νικολέττα Βλαβιανού, Έλενα Ασημακοπούλου, Σόφη Ζανίνου. Σύντομα τα νεότερα για την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ… Και θα είναι πολλά.

Κουίζ και φύγαμε για παγωτάκι. Ποια πανελίστρια κάνοντας Q&A στο Instagram εκτός από τις απαντήσεις γράφει και τις ερωτήσεις;



Ειδήσεις σήμερα:

Τιμολόγια ρεύματος: Οι διαφορές ανά εταιρεία - Παρέμβαση του υπουργείου Ενέργειας για τα πάγια

Μύκονος: Το πάρτι στον Άγιο Στέφανο, το κάλεσμα των Χούρι και οι βουτιές του Νιάρχου στη Ρήνεια

Πλεύρης: Ο Τσίπρας πήγε με κορωνοϊό στο Προεδρικό - ΣΥΡΙΖΑ: Είχε αρνητικό PCR από το Σάββατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης