Η Κατερίνα Μουτσάσου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος επισκέφτηκε τη χώρα μας και συγκεκριμένα την αγαπημένη της Αίγινα. Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες και έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια καθώς είναι παντρεμένη με τον Τσαρλς Κόμο και έχουν αποκτήσει δύο γιους τους.
Η Κατερίνα Μουτσάτσου στις αναρτήσεις της ανεβάζει στιγμιότυπα από τους πρωταγωνιστές της ζωής της που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά της και τον άνδρα της.
Η ηθοποιός απέκτησε το δεύτερο παιδί της τον Ιούνιο του 2020, ο οποίος ήρθε μετά από μια αποβολή. Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια στην εκπομπή του Alpha «Ιστορίες του Hollywood» και στον Γιώργο Σατσίδη. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ανάμεσα στον μεγάλο μου γιο που είναι τεσσάρων και στο μωρό που έχω τώρα, έχασα ένα ενώ ήμουν έξι μηνών έγκυος».
Δείτε φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ηθοποιός από τις οικογενειακές της διακοπές στην Ελλάδα
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.