Αντζελίνα Τζολί: Η σημαντική νίκη της εις βάρος του Μπραντ Πιτ στη δικαστική διαμάχη για το Miraval

Αντζελίνα Τζολί: Η σημαντική νίκη της εις βάρος του Μπραντ Πιτ στη δικαστική διαμάχη για το Miraval

Το δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημά της και διέταξε τον Πιτ να παραδώσει στους αντίπαλους δικηγόρους όλα τα έγγραφα του οινοποιείου, που κρατούσε μέχρι στιγμής κρυφά

Σχεδιο_χωρις_τιτλο_-_2022-07-25T104028_724
Μετά από μια μεγάλη δικαστική διαμάχη και έντονο συναισθηματικό πόλεμο, η Αντζελίνα Τζολί πέτυχε την πρώτη της νίκη εις βάρος του πρώην συζύγου της, Μπραντ Πιτ.

Το οινοποιείο Chateau Miraval, όπου και παντρεύτηκε το ζευγάρι το 2014, ήταν η αφορμή για τον πόλεμο που άνοιξε μεταξύ τους, λίγο μετά το διαζύγιό τους.



Αφού χώρισαν, η ηθοποιός θέλησε να ξεφορτωθεί από τη ζωή και την περιουσία της οτιδήποτε μπορεί να της θύμιζε τον πρώην της. Το ίδιο έκανε λοιπόν, και με το οινοποιείο του, στο οποίο είχε κι η ίδια μερίδιο. Γνωρίζοντας πόσο πολύ θα στοίχιζε αυτό στον Μπραντ Πιτ, ο οποίος προσπαθούσε να αναλάβει ολοκληρωτικά την ιδιοκτησία του, η Αντζελίνα Τζολί έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μπει εμπόδιο στον δρόμο του.

Όπως όλα δείχνουν, η προσπάθειά της απέφερε καρπούς. Στη νέα νομική τους «μάχη» η Τζολί κατάφερε τη μεγάλη νίκη. Πιο συγκεκριμένα, πούλησε το μερίδιό της από το Chateau Miraval στον κολοσσό αλκοολούχων ποτών «Stoli». Έκτοτε, ξεκίνησε ένας νέος δικαστικός αγώνας ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους, κατά τον οποίο ο Μπραντ Πιτ προσπαθούσε να κρατήσει κρυφά όλα τα έγγραφα της εταιρείας του.

Κλείσιμο


Ωστόσο, η νομική ομάδα της Αντζελίνα Τζολί πέτυχε αυτό που ήθελε. Το δικαστήριο δέχτηκε το αίτημα των εκπροσώπων της και διέταξε τον Πιτ και τους συνεργάτες του να παραδώσουν όλα τα έγγραφα στους δικηγόρους της πρώην συζύγου του.

Ενώ θα περίμενε κανείς ο Μπραντ Πιτ να είναι ευχαριστημένος με τις εξελίξεις και τη νέα συμφωνία με τη Stoli, πηγές από το περιβάλλον της Τζολί κάνουν λόγο για θυμό κι εγωισμό που δεν τον αφήνουν να σκεφτεί καθαρά.

«Κάθε λογικός άνθρωπος θα ήταν χαρούμενος για τη Stoli. Έχει μια πολύ δυνατή στρατηγική μάρκετινγκ και ένα ισχυρό δίκτυο διανομής. Όμως, ο Μπραντ δεν μπορεί να δει τίποτα πέρα από το μίσος του για την Αντζελίνα», δήλωσε η πηγή από το περιβάλλον της Χολιγουντιανής ηθοποιού.

Ωστόσο, πηγές από την πλευρά του Πιτ αναφέρουν πως ο ηθοποιός είχε δεχτεί προσφορά από τη Stoli και κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Τζολί, την οποία και απέρριψε, καθώς πίστευε πως ένα τέτοιο σενάριο θα γκρέμιζε ό,τι είχε χτίσει μόνος του.




Ειδήσεις σήμερα:

Τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια της Ευελπίδων - Βρέθηκε σακίδιο με εκρηκτικό μηχανισμό

Συνδικάτα καλούν να θεσπιστεί σε όλη την ΕΕ διά νόμου όριο θερμοκρασίας για την εργασία σε εξωτερικούς χώρους

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Αμερικανός σκηνοθέτης Μπομπ Ράφελσον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης