Διονυσία Γεωργιάδου: Δύσκολες ώρες για τη σύντροφο του Πάνου Νάτση

Διονυσία Γεωργιάδου: Δύσκολες ώρες για τη σύντροφο του Πάνου Νάτση

Ακόμη μία απώλεια για την σύντροφο του αδικοχαμένου ηθοποιού - Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram

georgiadou21
Πέντε μήνες, αφότου ο Πάνος Νάτσης έφυγε από ζωή μετά από τροχαίο, η σύντροφος του, Διονυσία Γεωργιάδου, ήρθε αντιμέτωπη με ακόμη μία απώλεια και μάλιστα πολύ αγαπημένου της προσώπου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Διονυσία Γεωργιάδου γνωστοποίησε τον θάνατο του μουσικού και καθηγητή του Δημοτικού Ωδείου Ναυπλίου, Γιάννη Νόνη. Ο καθηγητής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών, όπως γράφει το ποστ με την είδηση του θανάτου του και η μουσικός, τίμησε τη μνήμη του με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Ο εκλιπών υπήρξε φίλος αλλά και μέντοράς της, όπως ενημέρωσε. «Αντίο κάλε μου φίλε!! αγαπημένε μου άνθρωπε δάσκαλε και μέντορα», έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή της, η Διονυσία Γεωργιάδου.


Δείτε την ανάρτηση που έκανε 

dionstoy


Η Διονυσία Γεωργιάδου δεν ξεχνά τον σύντροφό της και συχνά ανεβάζει περιεχόμενο σχετικό με εκείνον στο προφίλ της. Μία από τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις της ήταν και ένα κολάζ φωτογραφιών με την ίδια και τον Πάνο Νάτση, το οποίο συνόδευσε με το «Μονόγραμμα» του Οδυσσέα Ελύτη.

«Θα πενθώ πάντα – μ’ ακούς; – για σένα, μόνος, στον Παράδεισο. Ι. Θα γυρίσει αλλού τις χαρακιές / Της παλάμης, η Μοίρα, σαν κλειδούχος / Μια στιγμή θα συγκατατεθεί ο Καιρός / Πώς αλλιώς, αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι / Θα παραστήσει ο ουρανός τα σωθικά μας / Και θα χτυπήσει τον κόσμο η αθωότητα / Με το δριμύ του μαύρου του θανάτου. ΙΙ. Πενθώ τον ήλιο και πενθώ τα χρόνια που έρχονται / Χωρίς εμάς και τραγουδώ τ’ άλλα που πέρασαν / Εάν είναι αλήθεια», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή της




Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στο συνέδριο ygeiamou: Πιστεύω ακράδαντα σε ένα ισχυρό δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Αποποιείται την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα ο ένας εκ των δύο γιων του, Φρέντυ

Είναι επίσημο: Η Ευρώπη αποφάσισε κοινό φορτιστή για κινητά, τάμπλετ και κάμερες έως το 2024










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης