Σασμός: Η Βέρα Μακρομαρίδου δίνει spoiler - Θα συλληφθεί ο υπεύθυνος για τη δολοφονία του Άγγελου;

Σασμός: Η Βέρα Μακρομαρίδου δίνει spoiler - Θα συλληφθεί ο υπεύθυνος για τη δολοφονία του Άγγελου;

Η ηθοποιός που υποδύεται την «Άσπα» λύνει τις απορίες των τηλεθεατών και αποκαλύπτει τι θα συμβεί μετά τον θάνατο του τηλεοπτικού της συντρόφου

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__20_
Συνέντευξη παραχώρησε η Βέρα Μακρομαρίδου και μίλησε για τις εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στη δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Alpha, «Σασμός».

Η ηθοποιός που υποδύεται την Άσπα στη σειρά μίλησε στο περιοδικό «7 μέρες TV» και αρχικά, μίλησε για τη συμπεριφορά του χαρακτήρα της, ενώ ανέφερε πως άνθρωποι σαν την Άσπα σπανίζουν στην κοινωνία μας.

«Ό,τι και να της κάνουν, η Άσπα συνεχίζει να έχει καλή πρόθεση, να μην είναι καχύποπτη, να μη θέλει να εκδικηθεί, να μην έχει κακίες. Στην περίπτωση του Κώστα βέβαια, λαθεύει. Έπρεπε να είχε πάει στην αστυνομία, ίσως να είχε προλάβει το κακό», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δολοφονία του Άγγελου και εξήγησε πώς θα χειριστεί η Άσπα αυτό το τραγικό γεγονός. Όπως είπε, αυτό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα για εκείνη, καθώς θα την κάνει να υποφέρει πολύ και να κλειστεί στον εαυτό της.

Κλείσιμο

«Ο Άγγελος της έδωσε αγάπη, ζούσαν μαζί, πίστευε ότι θα έκανε οικογένεια, γάμο και παιδιά, ήταν μια αχτίδα φωτός για εκείνη. Η δολοφονία του από τον Κώστα θα τη γεμίσει τύψεις και μεγάλη πίκρα. Η ηρωίδα μου είχε συνδεθεί ψυχικά με τον Άγγελο. Δεν ήταν μια σχέση απλώς σαρκική όπως με τον Στεφανή, αλλά κάτι ουσιαστικό. Ήταν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της», εξηγεί.

Όσο για το αν θα συλληφθεί τελικά, ο Κώστας, η Βέρα Μακρομαρίδου απαντά: «Η αστυνομία θα τον συλλάβει ως βασικό ύποπτο, όπως είχε συμβεί και με τη δολοφονία του Στεφανή. Η Άσπα θα βοηθήσει πολύ σε αυτό. Από τα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, μας περιμένουν συνταρακτικές εξελίξεις».




Ειδήσεις σήμερα:

Τοπικές βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Πότε αναμένεται βελτίωση

Ξεκινούν επίσημα τη Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Η Δέσποινα Βανδή αποχαιρέτησε το κοινό της - Με Έλλη Κοκκίνου «έκλεισε» το Chart Show
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης