Η «σταύρωση» της Σταματίνας

Κάθε μέρα που ξημερώνει τα πρόσωπα της τηλεόρασης βρίσκονται ενώπιον απροόπτων. Τυχαία;

tsimtsilll
Θυμάμαι πέρυσι στον Alpha, όταν βρισκόμουν στο καμαρίνι του μακιγιάζ, ένα μικρό σκυλάκι το οποίο γύριζε διαρκώς γύρω από τον εαυτό του.

Στην αρχή νόμιζα ότι επρόκειτο για παιχνίδι. Στη συνέχεια, οι
συνάδελφοι με ενημέρωσαν πως δυστυχώς επρόκειτο για θέμα υγείας, μία διαταραχή που προέκυψε ως επιπλοκή μετά από μία σοβαρή περιπέτεια που είχε.

Το σκυλάκι ήταν της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Σε λίγο εκείνη εμφανίστηκε και το πήρε στην αγκαλιά της. Μου εξήγησε ότι δεν θα το εγκατέλειπε ποτέ και ότι το αγαπάει τόσο που πιστεύει πως μπορεί και να το ξεπεράσει, όσο κι αν ο γιατρός του ήταν απαισιόδοξος. Δεν παραξενεύτηκα. Την ξέρω καλά την Τσιμτσιλή. Είναι τρυφερή και δίκαιη. Σήμερα είδα τον ντόρο που δημιουργήθηκε με την φωτογραφία του Αρκούδου.

Θα συμφωνήσω πως το πλάνο είναι περίεργο και όντως
δείχνει λάθος. Όμως η Σταματίνα ούτε πάτησε ούτε θα πατούσε το σκυλί και κανένα ζώο. Είναι λάθος να σταυρώνεται διαδικτυακά ένας τόσο ευαίσθητος άνθρωπος. Το να της πεις, «Σταματίνα, η φωτογραφία δεν είναι καλή γιατί σε δείχνει σαν να το πατάς» να το δεχτώ. Αλλά να φτάνεις τον Μάιο του 2022 να λες πως η συγκεκριμένη θα κακοποιούσε ζώο ή θα έκανε κάτι τόσο άκομψο και κακό, είναι άδικο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της έχουν αποδείξει πως είναι και φιλόζωοι και δίκαιοι. Ας βρούμε αυτούς που πραγματικά κακοποιούν και κακομεταχειρίζονται ζώα, μπας και σώσουμε καμιά ψυχούλα. Την υπερασπίζομαι με την καρδιά μου και με το χέρι στην καρδιά. Λάθος η φωτογραφία αλλά ως εκεί.

Απόψε στις 22.00 έχουμε τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision με την Κύπρο να διαγωνίζεται ένατη στη σειρά, με την Ανδρομάχη και το τραγούδι «Ela». Αν και οι προβλέψεις δεν είναι και τόσο καλές, εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία και ραντεβού στον Τελικό. Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β’ Ημιτελικό: Φινλανδία, Ισραήλ, Σερβία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Αυστραλία, Κύπρος, Ιρλανδία, Βόρεια Μακεδονία, Εσθονία, Ρουμανία, Πολωνία, Μαυροβούνιο, Βέλγιο, Σουηδία, Τσεχία.

Andromache - Ela - Music Video


Η Δέσποινα Μοιραράκη έρχεται με το «Cash or Trash», το οποίο κάνει πρεμιέρα στο Star το Σάββατο 21 Μαΐου στις 18:30. Θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:30 και για να δούμε τι θα δούμε…

Ανοδος ποσοστών τηλεθέασης για το «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ αλλά και για το «Breakfast@Star». Θέλει χρόνο η νέα εκπομπή για να φανεί. Όλα χρειάζονται χρόνο για να ωριμάσουν και να δείξουν το περιεχόμενο τους. Το ίδιο ισχύει και για την Μπέτυ Μαγγίρα στο Open. Η οποία το πάλεψε και τα κατάφερε. Ας μην βιαζόμαστε. Και ας μην προδικάζουμε «τελειώματα». Είναι άγριος κανιβαλισμός πια.

Το κουίζ της ημέρας: Ποιο σόου που προγραμματίζεται για την επόμενη σεζόν, ίσως τελικά ματαιωθεί;




Ειδήσεις σήμερα:

Βίαιη προσαγωγή του τρίτου μηνυτή του Λιγνάδη διέταξε το δικαστήριο

Η ΔΕΗ διαγράφει χρέη στους πληγέντες από τις πυρκαγιές του Αυγούστου σε Αττική, Ρόδο και Εύβοια - Πώς θα κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά

Η ένταξη της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ θα συνιστούσε σίγουρα απειλή για τη Ρωσία, λέει το Κρεμλίνο - Το σχόλιο του Ζελένσκι





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης