Μέγκαν Φοξ: Το «κόλλημα» με τον Μασίν Γκαν Κέλι και η «εξαφάνιση» των τριών παιδιών 

Μέγκαν Φοξ: Το «κόλλημα» με τον Μασίν Γκαν Κέλι και η «εξαφάνιση» των τριών παιδιών 

Την ώρα που ο Μπράιαν Όστιν Γκριν έγινε μπαμπάς για πέμπτη φορά το μοντέλο και ηθοποιός δέχεται αρνητική κριτική για το πού είναι τα τρία τους παιδιά

megan_machine_art
Την ώρα που ο Μπράιαν Όστιν Γκριν ζει στιγμές οικογενειακής θαλπωρής μετά το παιδί που απέκτησε με τη νέα του σύζυγο Σάρνα Μπέρτζες και η Μέγκαν Φοξ είναι μονίμως με τον Μασίν Γκαν Κέλι πολλοί αναρωτιούνται: Τα τρία παιδιά του πρώην ζεύγους πού βρίσκονται και ποιος τα μεγαλώνει;



Με τα μούτρα στον Μασίν Γκαν Κέλι
Η σχέση της ηθοποιού Μέγκαν Φοξ με τον Μασίν Γκαν Κέλι έχει γίνει τεράστιο ζήτημα στα ΜΜΕ από τότε που άρχισε να ξετυλίγεται το 2020. Μετά τον αρραβώνα τους μάλιστα οι θαυμαστές τους είναι περίεργοι να μάθουν πώς είναι τα πράγματα με τη μικτή τους οικογένεια.

Η Μέγκαν έχει αποκτήσει τρεις γιους με τον πρώην σύζυγό της, Μπράιαν Όστιν Γκριν. Ο Κέλι από την πλευρά του έχει αποκτήσει μία κόρη με την πρώην φίλη του, Έμα Κάνον. 

Gun
Κλείσιμο


Η Μέγκαν Φοξ πόσο συχνά βλέπει τα παιδιά της;
Κάθε φορά που οι παπαράτσι την εντοπίζουν έξω με τον Κέλι, συχνά δεν είναι μαζί με τα παιδιά τους.  Η ίδια η Μέγκαν πάντως λέει ότι η μητρότητα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ρόλους στη ζωή της. Σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2014 στο περιοδικό «People» είχε πει: «Όταν έχεις μωρά, δεν έχεις πραγματικά ζωή. Είσαι πολύ συχνά στο σπίτι. Δεν κοιμάσαι. Κάθε λεπτό είναι αφιερωμένο σε κάποιον άλλον, οπότε δεν έχεις καν τη δυνατότητα να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου».

Τώρα που τα αγόρια της είναι λίγο μεγαλύτερα, τα πράγματα είναι μάλλον διαφορετικά για τη Μέγκαν όσον αφορά τον χρόνο που περνάει μαζί τους.

Megan_Three_Kids


Δείτε τι έχει πει η Μέγκαν Φοξ για τα παιδιά της
Η Μέγκαν μίλησε για το πώς αισθάνεται να είναι μακριά από τα παιδιά της όταν πρέπει να ταξιδεύει για δουλειά σε συνέντευξή της στο «Glamour UK». Είπε με ειλικρίνεια: «Είναι δύσκολο γιατί ταξιδεύω για μεγάλα χρονικά διαστήματα και πρέπει να πηγαίνουν σχολείο, πράγμα που είναι και το ζητούμενο. Μακάρι να μπορούσα να τα πάρω μαζί μου για να ταξιδέψουν, θα έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Κλαίω συχνά. ... Είναι απλά δύσκολο να τα αποχωρίζομαι με αυτόν τον τρόπο. Είναι το DNA μου».

Τα παιδιά έχουν και μπαμπά
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε το 2021 στο «InStyle», αναφέρθηκε στο γεγονός ότι την κρίνουν συχνά επειδή φαίνεται να μην περνάει χρόνο με τα παιδιά της κάθε φορά που οι παπαράτσι είναι τριγύρω. Μίλησε για τη συνεχή κριτική που δέχεται από τον κόσμο που τη ρωτάει πάντα πού είναι τα παιδιά της κάθε φορά που εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί ή την εντοπίζουν σε ραντεβού με τον Κέλι.

Επισήμανε ακόμη ότι κανείς δεν ρωτάει πραγματικά τον πρώην της, τον Μπράιαν, πού είναι τα παιδιά του όταν είναι έξω, οπότε τα πράγματα δεν είναι ακριβώς ίσα μεταξύ τους από την οπτική γωνία του κοινού. Είπε: «Δεν περιμένεις από έναν μπαμπά να είναι συνέχεια με τα παιδιά, αλλά υποτίθεται ότι δεν πρέπει να με βλέπουν έξω και να είμαι στο σπίτι με τα παιδιά μου. Έχουν ακόμα έναν γονέα. Πρέπει να φύγω και μερικές φορές δεν θέλω να φωτογραφηθούν και δεν έρχονται μαζί μου».

«Προφανώς υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί μεταξύ της Μέγκαν και του Μπράιαν όσον αφορά την κοινή επιμέλεια των παιδιών τους. Οι αρνητικές κριτικές ότι η Μέγκαν δεν περνάει αρκετό χρόνο με τα παιδιά της είναι απίστευτα αλαζονικές, για να μην αναφέρουμε ότι είναι επιζήμιες», λέει πηγή που τη γνωρίζει.

Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Λιγνάδη: Aντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία - Ολοκληρώνονται οι αγορεύσεις των συνηγόρων


Καιρός: Ισχυροί άνεμοι και ο υδράργυρος στους 39 βαθμούς - Πού υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς


Ολονύχτια μάχη με τις πυρκαγιές στο Σερνικάκι Φωκίδας και στο Κρανίδι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης