Άγριες Μέλισσες: Το βίντεο από την τελευταία σκηνή της Μαρίας Κίτσου και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Το βίντεο από την τελευταία σκηνή της Μαρίας Κίτσου και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου στη σειρά

«Συγχωρέστε μου ένα αδικαιολόγητο βούρκωμα όταν θα τη βλέπετε απόψε το βράδυ», έγραψε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στην ανάρτησή του  - Δείτε το βίντεο

agriesmelissefinale233
Το φινάλε των «Άγριων Μελισσών» έφτασε και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την τελευταία σκηνή του Λάμπρου και της Λενιώς, την οποία υποδύεται η Μαρία Κίτσου.

Μπορεί το τηλεοπτικό τέλος της σειράς να έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιουλίου, ωστόσο, τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, με τους πρωταγωνιστές να αποχαιρετούν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο τη σειρά.

Ένας από τους βασικούς χαρακτήρες των «Άγριων Μελισσών» ήταν και ο τηλεοπτικός Λάμπρος. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος που ενσάρκωσε τον δάσκαλο του Διαφανίου, ανέβασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το γύρισμα της τελευταίας σκηνής με τη Μαρία Κίτσου και αποχαιρέτησε συγκινημένος, όπως παραδέχτηκε, τη σειρά.

«Δεν υπάρχει λογαριασμός Λενιώ τον έχουμε πληρώσει. Δεν χρωστάμε άλλο αίμα! Θα είμαστε ασφαλείς! Με αυτά τα λόγια και αυτή τη σκηνή οι Άγριες Μέλισσες 1/7/22 και ώρα 5:00μμ τελείωσαν τα γυρίσματα τους για πάντα! Ήθελα να τη μοιραστώ με όσους αγάπησαν τη δουλειά μας 3 χρόνια τώρα!

Υ.γ Συγχωρέστε μου ένα αδικαιολόγητο βούρκωμα όταν θα τη βλέπετε απόψε το βράδυ!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Δείτε το βίντεο




Ειδήσεις σήμερα:

Κραυγή αγωνίας από τους Ουκρανούς: «Γιατί θέλουν να μας σκοτώσουν; Σταματήστε»

Φωτιά σε δασική έκταση στο Άγιο Όρος

Οι παππούδες για τον θάνατο της 14χρονης Ελένης: «Ψέματα λένε, το κορίτσι δεν είχε ούτε γρατζουνιές ούτε τίποτα»




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης