Βόλος: «Ψέματα λένε, το κορίτσι δεν είχε ούτε γρατζουνιές ούτε τίποτα» ισχυρίζονται οι παππούδες της 14χρονης Ελένης

Βόλος: «Ψέματα λένε, το κορίτσι δεν είχε ούτε γρατζουνιές ούτε τίποτα» ισχυρίζονται οι παππούδες της 14χρονης Ελένης

Αμφισβητούν τη διάγνωση των γιατρών που κάνει λόγο για εκδορές στο πρόσωπο και τον λαιμό της άτυχης κοπέλας - Έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση για την εξακρίβωση των αιτιών που οδήγησαν στον θάνατό της

ελενη2617
Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στον Βόλο η είδηση του θανάτου της 14χρονης Ελένης, που κατέληξε ύστερα από έξι μήνες «μάχης» στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Οι εικόνες από την κηδεία της είναι σπαρακτικές, ενώ οι οι συγγενείς της εξακολουθούν να την αποχαιρετούν μέσα από τα social media.

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την άτυχη νεαρή κοπέλα -ντυμένη νύφη- ραίνοντάς την με λουλούδια. Στον οικισμό των Ρομά, όπου διέμενε με την οικογένεια της κανένας μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει πως το χαμογελαστό κορίτσι δεν είναι πλέον ανάμεσα τους.

Ο παππούς της 14χρονης Ελένης μιλώντας στο MEGA ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πήγε να κάνει μπάνιο και γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι κάτω. Από ανακοπή μας είπαν… δεν ξέρω πολλά… είμαστε χάλια…». 

«Την είδαμε μέσα στο νοσοκομείο, μας άκουγε που μιλάγαμε, δάκρυζαν τα μάτια της, δάκρυζαν… δεν μπορούσε να απαντήσει… ήταν σπασμένο το κρανίο της» πρόσθεσε ο παππούς της.

ελενη2


Κλείσιμο
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 Ιανουαρίου με τους οικείους της να ισχυρίζονται πως έπεσε και χτύπησε στην μπανιέρα. Στη συνέχεια, οι γονείς της την μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο του Βόλου, αναφέροντας αρχικά ότι έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που έκανε μπάνιο.

Αρχικά, οι γιατροί  διέγνωσαν εισρόφηση, με αποτέλεσμα να τη διασωληνώσουν  και στη συνέχεια την μετέφεραν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου παρέμεινε σε κώμα για διάστημα έξι μηνών. Λίγες ημέρες νωρίτερα,  η 14χρονη δυστυχώς κατέληξε με τα αίτια θανάτου ωστόσο να παραμένουν ακόμη άγνωστα.



Μυστήριο με τις γρατζουνιές στο λαιμό

Η 14χρονη σύμφωνα με πληροφορίες έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στο λαιμό, οι οποίες δημιουργούν πολλά ερωτήματα για τον θάνατο της, καθώς δεν συνάδουν με τις συνθήκες του ατυχήματος στο μπάνιο, όπως τις περιγράφουν οι οικείοι της.

Επίσης, μίλησε η γιαγιά της κοπέλας, που βρισκόταν στο πλάι της 14χρονης κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, και διαψεύδει τους ισχυρισμούς των γιατρών για την ύπαρξη εκδορών.

«Τίποτα. Το κορίτσι δεν είχε ούτε γρατζουνιές, ούτε τίποτα, ψέματα λένε όλοι. Εγώ έκατσα 20 ημέρες μαζί της μέσα στο νοσοκομείο, ήταν έξι μήνες, επτά νομίζω» ανέφερε, ενώ το ίδιο υποστήριξε και ο παππούς της 14χρονης.

ελενη-βολος-281


Ο εισαγγελέας Βόλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να ερευνηθούν τα αίτια του θανάτου της.

Η Ελένη ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι που της άρεσε να ανεβάζει βίντεο στα social media. Ο θάνατός της 14χρονης βύθισε στο πένθος όλο το Αλίβερι της Νέας Ιώνιας, ενώ οι φίλοι της την αποχαιρέτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


@christinagalani Είναι κάποια τραγούδια που όταν κλείνεις τα μάτια σου έχουν ένα προσοπο#😉❤ ♬ πρωτότυπος ήχος - xristina_ galani

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε αγροτική έκταση στη Φωκίδα - Σηκώθηκαν τέσσερα αεροσκάφη

Στα δικαστήρια με τον Κούγια και χαμογελαστός ο Θέμης Αδαμαντίδης

Κλείδωσαν τα παιδιά τους για 20 λεπτά στο αυτοκίνητο, στις Σέρρες, για να φάνε σουβλάκια - Τα έβγαλαν ημιλιπόθυμα λόγω ζέστης οι αστυνομικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης