Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος περιγράφει τη δύσκολη σκηνή με τα τυφλά παιδιά

Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος περιγράφει τη δύσκολη σκηνή με τα τυφλά παιδιά

Μετά από τρεις σεζόν, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε τη σκηνή που τον δυσκόλεψε περισσότερο στις Άγριες Μέλισσες

lampros-agries-melisses_2
Στο Mega και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε τη σκηνή, που τον δυσκόλεψε περισσότερο στις «Άγριες Μέλισσες» και ήταν αυτή που έκανε μάθημα σε τυφλά παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος τόνισε ότι: «Ήταν αυτή που γύρισα ως Λάμπρος με πραγματικά τυφλά παιδιά. Ήρθε αναπάντεχα και με ξάφνιασε. Τα γυρίσματα έγιναν στην Καλλιθέα, στη σχολή τυφλών. Έπεφτε το φως στα μάτια των παιδιών και τα ενοχλούσε, δάκρυζαν. Εγώ προσπαθούσα να μπω μπροστά για να τους κάνω σκιά την ώρα της λήψης. Επίσης, όταν με ρωτούσαν αν είμαι ψηλός ή μελαχρινός συνειδητοποίησα πόσο ρεαλιστικό ήταν. Λύγισα. Αυτά τα αγγελούδια δεν έχουν αίσθηση του κόσμου που έχουμε εμείς. Άρχιζαν να με ψηλαφίζουν για να καταλάβουν πως είμαι και συγκινήθηκα. Μου ανακάτευαν τα μαλλιά, γελούσαν. Με τα παιδιά τρελαίνομαι, πήγα να βάλω τα κλάματα. Αυτά τα παιδιά αντιμετωπίζουν τη ζωή σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Θέλουν να ζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cksazvto7prd)


Κλείνοντας, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος πρόσθεσε: «Θα έχουμε happy end για τον Λάμπρο και τη Λενιώ. Η τελευταία σκηνή του έργου θα είναι κάτι όμορφο, θα γυριστεί στον κάμπο από όπου ξεκίνησε η σειρά. Για τον κάθε ήρωα θα υπάρχει μια προσωπική ολοκλήρωση. Θα υπάρξει και θεία δίκη, θα τιμωρηθούν άνθρωποι και θα την πληρώσουν και άνθρωποι που δεν φταίνε».

Υπενθυμίζεται, ότι πλησιάζει το τέλος της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», ύστερα από 3 σεζόν. Ο Έλληνας ηθοποιός, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Λάμπρου Σεβαστού» και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό για τη σχέση του με τη «Λενιώ» (Μαρία Κίτσου).

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Ρούλα σκότωσε την Τζωρτζίνα» κατέθεσε ο Δασκαλάκης - Είπε ότι δεν έχει στοιχεία για τη Μαλένα και την Ίριδα

Αμετανόητη η Λατινοπούλου: Γιατί να ζητήσω συγγνώμη από την Μπάρκα; - Με έχει γοητεύσει παχύσαρκος άνδρας

Μήνυμα Δένδια στην Τουρκία: Δεν είμαστε εμείς που αποφασίσαμε διακοπή διαύλων επικοινωνίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης