«Kaos»: Ο Χιου Γκραντ στον ρόλο του Δία θα παρουσιάσει μια σύγχρονη αντίληψη της ελληνικής μυθολογίας

«Kaos»: Ο Χιου Γκραντ στον ρόλο του Δία θα παρουσιάσει μια σύγχρονη αντίληψη της ελληνικής μυθολογίας

Πρόκειται για τη νέα σειρά του Netflix, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες

HughGrant567
Ο Χιου Γκραντ αναμένεται να αστράψει και να βροντήξει, κρατώντας στο χέρι του τον κεραυνό, για τη νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Κaos» (Χάος), που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix και θα αφορά στους 12 θεούς του Ολύμπου, της ελληνικής μυθολογίας.

Ο Βρετανός ηθοποιός, θα έχει τον ρόλο του Δία, μόνο που θα είναι διαφορετικός από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει στη μυθολογία.
Σύμφωνα με το ΤΜΖ, οι δημιουργοί της σειράς οκτώ επεισοδίων, που θα αρχίσει να γυρίζεται εντός καλοκαιριού στη Βρετανία και την Ισπανία, θέλουν να δώσουν μια σύγχρονη αντίληψη της ελληνικής μυθολογίας.

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, το σενάριο θα περιέχει μεγάλες δόσεις χιούμορ, ενώ παράλληλα θα απασχολήσει και σκοτεινές πλευρές. Γι’ αυτό ο Δίας, Χιου Γκραντ, θα εμφανίζεται παντοδύναμος, αλλά η εμφάνιση μιας και μόνο ρυτίδας στο πρόσωπό του θα τον κάνει ανασφαλή και εκδικητικό, διότι θα φοβάται ότι οι άλλοι 11 θεοί του Ολύμπου θα τον ανατρέψουν.

Ο δημιουργός Τσάρλι Κόβελ είπε στο Deadline: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που φτιάχνω το Kaos και δεν μπορώ να σκεφτώ μια πιο συναρπαστική ή δυναμική ομάδα ανθρώπων που θα ζωντανέψει τα πάντα», εκφράζοντας τη χαρά του που θα συνεργαστεί με άλλους «οραματιστές σκηνοθέτες με ευχάριστα σκοτεινές αισθήσεις του χιούμορ».

«Πιστεύω ότι είμαι ακόμα σε σοκ με την είδηση ότι ο Χιου Γκραντ συμφώνησε να παίξει τον Δία. Αυτό ήταν το όνειρό μου», πρόσθεσε ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όλο το καστ, τονίζοντας πως «είναι μεγάλη μας τιμή που τους έχουμε όλους μαζί. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα γυρίσματα».


Κλείσιμο
Αν και το Netflix δεν έχει ορίσει ημερομηνία κυκλοφορίας για τη σειρά, λαμβάνοντας υπόψη το χρονοδιάγραμμα παραγωγής, πιθανότατα το «Kaos» θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα στα μέσα του 2023.


Ειδήσεις σήμερα

Εκρήξεις στο Μπέλγκοροντ της Ρωσίας, τουλάχιστον 3 νεκροί

Επεισόδια στα Ιλίσια ύστερα από αντιρατσιστική συναυλία - Δείτε βίντεο

Καύσωνας με υψηλές θερμοκρασίες και μεγάλο κίνδυνο πυρκαγιάς σε αρκετές περιοχές της χώρας την Κυριακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης