Kaos: Ο Χιου Γκραντ θα είναι ο Δίας στην πολυαναμενόμενη μυθολογική σειρά του Netflix

Kaos: Ο Χιου Γκραντ θα είναι ο Δίας στην πολυαναμενόμενη μυθολογική σειρά του Netflix

Ο ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί τον φαινομενικά παντοδύναμο, αλλά απελπιστικά ανασφαλή και εκδικητικό Δία στη νέα σειρά της streaming υπηρεσίας

hue_grand_art
Ο Χιου Γκραντ έχει υπογράψει για να παίξει τον ρόλο του Δία στην επερχόμενη, μυθολογική σειρά «Kaos» του Τσάρλι Κόβελ για το Netflix, που ξεκινάει γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι. Η σειρά χαρακτηρίζεται ως τολμηρή, δίνοντας μια σύγχρονη αντίληψη της ελληνικής μυθολογίας, που εξερευνά την αγάπη, τη δύναμη και τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γκραντ πρόκειται να υποδυθεί τον φαινομενικά παντοδύναμο, αλλά απελπιστικά ανασφαλή και εκδικητικό Δία, ο οποίος απολαμβάνει την ιδιότητά του ως Βασιλιάς των Θεών, ώσπου ξυπνά ένα πρωί και ανακαλύπτει μια ρυτίδα στο μέτωπό του. Στη συνέχεια γίνεται νευρικός, οδηγώντας τον σε ένα επικίνδυνο, παρανοϊκό μονοπάτι. Ο Δίας πείθεται ότι έρχεται η πτώση του και αρχίζει να βλέπει τα σημάδια παντού.

Στο εντυπωσιακό καστ θα συμμετέχουν επίσης, οι Janet McTeer, David Thewlis, Cliff Curtis, Killian Scott, Aurora Perrineau, Misia Butler, Leila Farzad, Nabhaan Rizwan, Rakie Ayola και Stanley Townsend.



Ο δημιουργός Τσάρλι Κόβελ είπε στο Deadline: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που φτιάχνω το Kaos και δεν μπορώ να σκεφτώ μια πιο συναρπαστική ή δυναμική ομάδα ανθρώπων που θα ζωντανέψει τα πάντα», εκφράζοντας τη χαρά του που θα συνεργαστεί με άλλους «οραματιστές σκηνοθέτες με ευχάριστα σκοτεινές αισθήσεις του χιούμορ».

«Πιστεύω ότι είμαι ακόμα σε σοκ με την είδηση ότι ο Χιου Γκραντ συμφώνησε να παίξει τον Δία. Αυτό ήταν το όνειρό μου», πρόσθεσε ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όλο το καστ, τονίζοντας πως «είναι μεγάλη μας τιμή που τους έχουμε όλους μαζί. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα γυρίσματα».

Κλείσιμο
Όπως αναφέρουν πηγές από την παραγωγή, τα γυρίσματα για το «Kaos» είναι στο Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία και το THR αναφέρει ότι θα αποτελείται από 8 επεισόδια.

Αν και το Netflix δεν έχει ορίσει ημερομηνία κυκλοφορίας για τη σειρά, λαμβάνοντας υπόψη το χρονοδιάγραμμα παραγωγής, θα ήταν λογικό να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα στα μέσα του 2023.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Γουινόνα Ράιντερ σε μια κατάθεση ψυχής: Ο χωρισμός με τον Ντεπ, η ψυχοθεραπεία, η κλοπή και η λύτρωση


Καιρός: Μπουρίνι από το μεσημέρι στα βορειοδυτικά και η θερμοκρασία στα ύψη


Νέα Υόρκη: Νεαρή γυναίκα πυροβολήθηκε θανάσιμα την ώρα που πήγαινε βόλτα το μωρό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης