Τράβις Μπάρκερ: Με αφόρητους πόνους και δυσκολία στο περπάτημα ο ντράμερ πριν νοσηλευτεί με παγκρεατίτιδα

Τράβις Μπάρκερ: Με αφόρητους πόνους και δυσκολία στο περπάτημα ο ντράμερ πριν νοσηλευτεί με παγκρεατίτιδα

Πηγή από το περιβάλλον του μίλησε για το «μαρτύριο» που πέρασε ο ντράμερ, πριν τη νοσηλεία του - Στο πλευρό του η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

travis
Η είδηση της εσπευσμένης νοσηλείας του Τράβις Μπάρκερ κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το TMZ, ο ντράμερ των Blink 182, διαγνώθηκε με παγκρεατίτιδα. Ο Τράβις Μπάρκερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο West Hills, την Τρίτη το πρωί και στη συνέχεια στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, για επιπλέον φροντίδα. Στο πλευρό του βρίσκεται και η σύζυγός του, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του που μίλησε στη Page Six, ο Τράβις Μπάρκερ υπέφερε από ακραίους πόνους, ενώ μετά βίας μπορούσε να περπατήσει, πριν νοσηλευτεί.

«Παρόλα αυτά λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα στο Cedars», αναφέρει η ίδια πηγή και τονίζει πως οι γιατροί τον έχουν υποβάλλει σε αμέτρητες εξετάσεις και τον έχουν βάλει σε δίαιτα.

«Η Κόρτνεϊ δεν φεύγει καθόλου από το πλευρό του. Ανησύχησε πολύ χθες», αναφέρει η ίδια πηγή.

Το TMZ αναφέρει ότι το πάγκρεας του Μπάρκερ είχε φλεγμονή λόγω μιας πρόσφατης ιατρικής διαδικασίας η οποία προκαλεί ναυτία, έντονο πόνο στο στομάχι και έμετο.

Κλείσιμο
Η κόρη του, Αλαμπάμα μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία από το νοσοκομείο, με την ίδια να κρατά το χέρι του πατέρα της, όσο εκείνος ήταν ξαπλωμένος στο φορείο. Κάλεσε ακόμη τους διαδικτυακούς της φίλους να προσευχηθούν για εκείνον.

αλαμπαμα

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπάρκερ γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την κατάσταση της υγείας του. «Ο Θεός να με σώσει», έγραψε στη δημοσίευσή του.

τραΒΙς

Η περιπέτεια της υγείας του Τράβις έρχεται μόλις ένα μήνα μετά τον γάμο του με την Κόρτνεϊ στην Ιταλία. Τα ερωτευμένο ζευγάρι μετέτρεψε τη μακροχρόνια φιλία του σε ειδύλλιο στις αρχές του 2021. Πριν από αυτό τον γάμο είχαν κάνει μια άτυπη τελετή σε ένα παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας και στη συνέχεια νομιμοποίησαν τη σχέση τους σε ένα δικαστήριο στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Power pass: Απλοποιείται η αίτηση, η πλατφόρμα λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα

Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ - Μητσοτάκης για Τουρκία: Το διάλογος γιοκ το έχουμε ξανακούσει, πρέπει να συναντιόμαστε

Σταμάτης Γονίδης: Ελάχιστη κατανάλωση €800 σε συναυλία του στο Μικροχώρι Δράμας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης