Τράβις Μπάρκερ: Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο

Τράβις Μπάρκερ: Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο

Η κόρη του, Αλαμπάμα, κάλεσε τους διαδικτυακούς της φίλους να προσευχηθούν για την υγεία του πατέρα της, με μία φωτογραφία από το νοσοκομείο

travisbarker_nosokomeio
Η είδηση της εσπευσμένης νοσηλείας του Τράβις Μπάρκερ κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ωστόσο, οι λόγοι για τους οποίους ο σύζυγος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν νοσηλεύεται, δεν είχαν γίνει γνωστοί μέχρι και πριν από λίγο.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το TMZ, ο ντράμερ των Blink 182, διαγνώθηκε με παγκρεατίτιδα.  
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Τράβις Μπάρκερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο West Hills, την Τρίτη το πρωί και στη συνέχεια στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, για επιπλέον  φροντίδα. Στο πλευρό του βρίσκεται και η σύζυγός του, με την οποία παντρεύτηκαν πρόσφατα στην Ιταλία. 

Το TMZ αναφέρει ότι το πάγκρεας του Μπάρκερ είχε φλεγμονή λόγω μιας πρόσφατης ιατρικής διαδικασίας η οποία προκαλεί ναυτία, έντονο πόνο στο στομάχι και έμετο.
Η κόρη του, Αλαμπάμα μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία  φωτογραφία από το νοσοκομείο, με την ίδια να κρατά το χέρι του πατέρα της, όσο εκείνος ήταν ξαπλωμένος στο φορείο. Κάλεσε ακόμη τους διαδικτυακούς της φίλους να προσευχηθούν για εκείνον.

alabamabarker_123


Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπάρκερ γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την κατάσταση της υγείας του. «Ο Θεός να με σώσει», έγραψε στη δημοσίευσή του.

travissaveme


Η περιπέτεια της υγείας του Τράβις έρχεται μόλις ένα μήνα μετά τον γάμο του με την Κόρτνεϊ στην Ιταλία. Τα ερωτευμένο ζευγάρι μετέτρεψε τη μακροχρόνια φιλία του σε ειδύλλιο στις αρχές του 2021. Πριν από αυτό τον γάμο είχαν κάνει μια άτυπη τελετή σε ένα παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας και στη συνέχεια νομιμοποίησαν τη σχέση τους σε ένα δικαστήριο στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Μετά τον τρίτο και πιο μεγαλοπρεπή τους γάμο, πηγή ανέφερε ότι τα επόμενα βήματα του νεόνυμφου ζευγαριού είναι να βρει το σπίτι των ονείρων του για να στεγάζει τη μικτή οικογένειά του η οποία περιλαμβάνει τα τρία παιδιά της Κόρτνεϊ και τα τρία παιδιά του Τράβις.

«Το επόμενο βήμα γι' αυτούς είναι να βρουν μαζί το σπίτι τους για πάντα και να ξεκινήσουν εκεί το νέο τους ταξίδι», είπε πηγή στο «HollywoodLife» για να συνεχίσει: «Αν και αγαπούν τα σπίτια τους, θέλουν πραγματικά να μετακομίσουν σε ένα νέο μέρος για να δημιουργήσουν νέες αναμνήσεις, ως ανδρόγυνο».



kortnei-travis

Κλείσιμο
kourtney-kardashian-travis-barker-wedding-xr




Ειδήσεις σήμερα:

Ζαχάροβα για τους «ανεπιθύμητους» Έλληνες διπλωμάτες: Δεν είναι δική μας επιλογή οι αμοιβαίες απελάσεις

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Η Ρωσία αποτελεί τη σημαντικότερη και αμεσότερη απειλή για την ασφάλεια και την ειρήνη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλείται ως ύποπτη και για τους θανάτους Μαλένας - Ίριδας






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης