Ο τραγουδιστής έχει φροντίσει να είναι στην τρίχα για την μεγάλη αυτή ημέρα και έχει ήδη χάσει 10 κιλά.
Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε: «Έχουμε χάσει ήδη 10 κιλά και συνεχίζουμε. Είμαι σε καλό δρόμο».
«Η Κόνι μου είπε “αν δεν χάσεις 9 κιλά χοντρούλη, δεν με φέρνεις στον γαμπρό”. Έχω χάσει ήδη 8 κιλά και θα χάσω άλλα 4, γιατί αλλιώς η Kόνι δεν θα με αφήσει να την πάω στον γαμπρό», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Η Κόνι είναι καλό κορίτσι και ο Μάριος καλός άνθρωπος. Ο κάθε γονιός θέλει το παιδί του να πέσει σε καλά χέρια. Υπάρχει σεβασμός και αγάπη. Με κάνει ό,τι θέλει η Κόνι», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο «The 2Night Show».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl2d22uxays9)
Σχετικά με τα παιδιά, που δεν επιτρέπονται στον γάμο της κόρης του, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Προτίμησαν να μη φέρουν παιδιά στον γάμο, γιατί θα γίνει χαμός. Θα τραγουδάω μέχρι το πρωί. Δεν εννοούσε ότι απαγορεύονται τα παιδιά. Τα μπερδέψαμε λίγο».
Ο γάμος της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση θα πραγματοποιηθεί κατά τα μέσα του καλοκαιριού στα Χανιά της Κρήτης, με 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ